Ще си купувам 5-ца. Трябва ми съвет!?!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 316 Compact
Мечтае да кара: Много

Ще си купувам 5-ца. Трябва ми съвет!?!

Мнение от alezandro » 03 Апр 2007, 0:37

Здравейте колеги,
в Събота ще ходя да гледам една Баварка 520, автомат, 150 коня, 91-92 година /това е което знам все още/.
Колата я е виждал мой приятел и каза, че е страхотна.
Моля ви за съвет - какво трябва да гледам предварително по нея за да разбера дали е добра и с какво трябва да се съобразя преди да я купя?
Отдавна съм се навил на 5-ца, но това което знам за нея е оскъдно.
Карал съм автоматик, но е било само за едно кръгче. Удоволствието, обаче е велико.
В момента карам доста по малка кола /Renault Clio 1,8 Bakara/ и съм се навил сериозно да стана собственик на кораб-майка.
Ще бъда благодарен на всеки който ми даде съвет за бъдещата ми покупка, пък ако я взема ще почерпя.
ОБЕЩАВАМ!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 03 Апр 2007, 0:58

Не е кой знае какво ,но дано помогне поне малко. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=22316
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Re: Ще си купувам 5-ца. Трябва ми съвет!?!

Мнение от dizelboy » 03 Апр 2007, 7:53

alezandro написа:Здравейте колеги,
в Събота ще ходя да гледам една Баварка 520, автомат, 150 коня, 91-92 година /това е което знам все още/.
Колата я е виждал мой приятел и каза, че е страхотна.
Моля ви за съвет - какво трябва да гледам предварително по нея за да разбера дали е добра и с какво трябва да се съобразя преди да я купя?
Отдавна съм се навил на 5-ца, но това което знам за нея е оскъдно.
Карал съм автоматик, но е било само за едно кръгче. Удоволствието, обаче е велико.
В момента карам доста по малка кола /Renault Clio 1,8 Bakara/ и съм се навил сериозно да стана собственик на кораб-майка.
Ще бъда благодарен на всеки който ми даде съвет за бъдещата ми покупка, пък ако я взема ще почерпя.
ОБЕЩАВАМ!!!

моя наи голам савет е ако си от софия земи колата даи там 80 кинта и иди или в дару или в камур за дая поразгледат от всякаде и ако има тестваща програма или каквото и да е било за автоматика 4е ако ти даде фира скоростите си готви бурзи има няма 1200 лева да си слагаш ръ4ни скорости
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 03 Апр 2007, 8:26

:ahah: :yes:
Най-добре там ше ти кажат за какво става въпрос... Особенно с тоя стар автомат ... трябва да се внимава.... Нож с 2 остриета е .... Незнам защо скачаш на автоматика след като ръчката си е манията ... Това си е мое мнение де... :) Успех колега и дано кораба е читав....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 03 Апр 2007, 17:47

SaSo написа::ahah: :yes:
Най-добре там ше ти кажат за какво става въпрос... Особенно с тоя стар автомат ... трябва да се внимава.... Нож с 2 остриета е .... Незнам защо скачаш на автоматика след като ръчката си е манията ... Това си е мое мнение де... :) Успех колега и дано кораба е читав....
Абе автомата си е голяма повта, стига да е читав обаче
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: re

Мнение от ivoo » 04 Апр 2007, 18:23

Не ти требе 15 год. автоматик ,слушай бачо си .Има една поговорка:Не слушай старило ,а слушай патило.Ама сега не ми се пише, защото ще е цял роман.С 15-16 год. автоматик, вероятноста да си скъсиш живота ,е над 80%. Пък ти си младо момче, що да не живееш 5 год повече?

Потребител
Аватар
Кара: BMW 316 Compact
Мечтае да кара: Много

Мнение от alezandro » 04 Апр 2007, 19:19

Хе Хе Хе
То ако трябва да съм честен и мене малко ме е страх от автомата въпреки, че адски ме кефи.
/то стана хем сърби хем боли :confused: /
Още по-лошото е че все на автоматици налитам и то все старички.
Имам още една оферта ама тя е за Мерцедес /говориме за старите дипломатическите "пури" 3000 кубика Дизел и пак автомат/ ама той е 85-та.
Незнам обаче кво да направя като ме кефат големи коли - автоматици, ама като нема пари ще скоча на некоя стара кошница и ако се строши за 1000 лева ще обикалям като камък около нея и ще се чудя кво да я правя.

Назад към E34