Питяне за боята ...
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Питяне за боята ...
Колеги днес измих колицата( не го бях правил от 1 месец) та тя по принцип си е черничка и забелязах че са се появили от някъде драскотини по долната чст на вратите .. та съм виждал автоджанбазите да мажат тези драскотини с някакви пасти и те се заличават ... някой има ли идея каква е пастата ... и това кога да го направя преди да я пастирам или след това .....
re
ами не като от застъргано но с пастиране точно те няма да се махнат ... а и я предложете някоя паста за пастиране на ръка ... тоест аз да си я пастирам .... казаха ми че наливните 3М били добри някой ползвал ли ги е ?
re
незнам ама не искам да давам 60-70 кинта за пастиране ... аз искам да и мина 2 ръце с груба паста и финна после понеже колата има нужда .... другия варинт е с бормашина и накраиник ама ....
като влезеш в магазина за автобои, наистина си вземи пасти на 3М, но питай коя за какъв тип обработка е. Плюс това на машина става по- хубаво. Един флекс с регулиране на оборотите (на ниски обороти) и подходящия накрайник, който ти препоръчат в магазина ша ти свършат работа. Операцията се извършва на сянка, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на сянка след хубаво измиване с автошампоан и съответно подсушаване. Въоръжи се с голямо търпение и не бързай, като я пастираш. За 5 бири време ще я вършиш работата.
Успех!

6 мнения
• Страница 1 от 1