Проблем с предните говорителчета
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с предните говорителчета
Говорителчетата отпред вдясно не ми работят. Днеска като човърках по колата ги изкарах и 3-те и ги пробвах едно по едно на уредбата и свиреха, обаче в колата и 3-те не свирят. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и оправял ли го е ? Също искам да попитам къде да видя схемата, по която са свързани говорителчетата. Мисля, че е по-сложна от просто последователно или успоредно свързване, може би има някакви филтри, ама незнам къде да ги търся.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ами те немогат да се видят къде точно отиват, защото не отиват директно към касетофона. Явно трябва да се свалят кори и т.н. за да се проследят кабелите. Идеята е, че те са 3 говорителя свързани към един канал на касетофона и явно се минава през някаква схема или поне някакви филтри , които не ги знам къде са. Пробвах с мултицет-а да проверя по най-простия начин с пищенето дали има връзка между буксата на касетофона и говорителчетата, обаче нямаше. Пробвах същото за говорителчетата от страната на шофьора, които си работят и 3-те и мултицета пак не установи връзка, каквато явно има щом си работят, което доказва , че се минава през някаква схема.
Интересно ми е вие дали си ги ползвате тези малките стандартни говорителчета, дето са в 2 отгоре на таблото и по едно на огледалата за обратно виждане или си слагате долу в краката някакви по-мощни и си карате с тях.
Интересно ми е вие дали си ги ползвате тези малките стандартни говорителчета, дето са в 2 отгоре на таблото и по едно на огледалата за обратно виждане или си слагате долу в краката някакви по-мощни и си карате с тях.
.
a za filtrite te bi trqbvalo da sa na samite pi6tqlki otzade edni kondenzator4eta
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Колега най-вероятно ти е прекъснат кабела някъде или отзад на връзките на касетофона. провери първо там преди да разглабяш цялата кола. За да провериш дали има връзка с колоните можеш да ползваш една батерия 1.5 волта примерно но да е от по-големите и като я докосваш на кабелите трябва да пукат колоните без значение дали има филтри и прочие.
8 мнения
• Страница 1 от 1