Идиотска идея за късите фарове

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 24 Фев 2007, 14:39

veso VTK написа:
bmwfena написа:аз пък мисля че ще имаш и то големи проблеми нощно време а колко пъти ще те псуват като се разминаваш с другите шофьори не ти е ясно :!:

---То ако само го псуват както и да е.Ама може и да го бият някъде. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ами вярвай ми ако кара някой зад мен така на дълги няма да се сдържа дълго :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Фев 2007, 14:43

Мамка му, обърнахте го на чат :evil: Или говорете сериозно по темата или въобще не пишете да не почвам аз да ви псувам :evil:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 24 Фев 2007, 16:11

rado_rf написа:Мамка му, обърнахте го на чат :evil: Или говорете сериозно по темата или въобще не пишете да не почвам аз да ви псувам :evil:
Аз не съм забелязъл някой да се псува в темата. Ако ти си решил да псуваш вече е друг въпрос. :winky: И все пак ако ще го правиш най добре ще е да гледаш човека в очите а не тук. Мафиозо :winky:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Мафиозо!
Аватар

Re: ре

Мнение от rado_rf » 24 Фев 2007, 17:02

slavianko написа:
veso VTK написа:
bmwfena написа:аз пък мисля че ще имаш и то големи проблеми нощно време а колко пъти ще те псуват като се разминаваш с другите шофьори не ти е ясно :!:

---То ако само го псуват както и да е.Ама може и да го бият някъде. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ами вярвай ми ако кара някой зад мен така на дълги няма да се сдържа дълго :mhihi: :mhihi:

Говоря за ето това :winky: Пък и едва ли някой в този случай ще спре за да имаш възможност да го напсуваш в очите ;)
Аре спирам с чата, че за кой ли път се проявихме типично по нашенски и осрахме иначе хубавата тема :winky:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към E34