Идиотска идея за късите фарове
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Ами вярвай ми ако кара някой зад мен така на дълги няма да се сдържа дългоveso VTK написа:bmwfena написа:аз пък мисля че ще имаш и то големи проблеми нощно време а колко пъти ще те псуват като се разминаваш с другите шофьори не ти е ясно
---То ако само го псуват както и да е.Ама може и да го бият някъде.![]()
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Аз не съм забелязъл някой да се псува в темата. Ако ти си решил да псуваш вече е друг въпрос.rado_rf написа:Мамка му, обърнахте го на чатИли говорете сериозно по темата или въобще не пишете да не почвам аз да ви псувам

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Re: ре
slavianko написа:Ами вярвай ми ако кара някой зад мен така на дълги няма да се сдържа дългоveso VTK написа:bmwfena написа:аз пък мисля че ще имаш и то големи проблеми нощно време а колко пъти ще те псуват като се разминаваш с другите шофьори не ти е ясно
---То ако само го псуват както и да е.Ама може и да го бият някъде.![]()
![]()
![]()
Говоря за ето това

Аре спирам с чата, че за кой ли път се проявихме типично по нашенски и осрахме иначе хубавата тема

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2