525tds

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Фев 2007, 14:25

zAcK написа:
cupofcoffee написа:....Бобини, лули, свещи, кабели, ел помпи, МАФ датчици...

Ами те са ми наред ама щом казваш ще отида да ги сменя, че нали са проблем на бензиновите двигатели :mhihi: :mhihi: :mhihi: То по тая твойта логика няма част по колата дето да не е проблемна :mhihi: че нали на всяка от тях и идва времето, било по-рано или по-късно :mhihi: Може да пишеш към тая сметка, бутала, лагери, валове, дифове, скоростни и всичко де се сетиш. Че и боята и ламарините, седалките, серовото, мотроника и к'во ли още не :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нали въпроса беше за разликите между бензина и дизела, бе умник? Или искаш да коментираме на твоята кола какво й е здраво и какво не? Или искаш да идеш да ги смениш на дизела тия ел. компоненти? Нали ти точно попита какво имам предвид ел. системи при разликите между двата мотора? Не съм казал, че са проблем при бензиновите двигатели, а казах, че при дизеловите няма да се занимава момчето с тях. Ама не, ти трябва да го изкараш, че съм го казал по друг начин.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Фев 2007, 14:33

cupofcoffee написа:....

Ами човека е питал за слабите места на колата.
Щом мислиш, че това са слаби места така да е. Само мир да има :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 16 Фев 2007, 14:39

zAcK написа:Трето пак ли почнахте с тия глави дето пак повтарям -> не се пукат, а направо се взривяват :mhihi: :mhihi:

Ти взривявал ли си на ТДС глава бре пич да пишеш глупости :?: Ай престанете да пълните форума със щурутии все пак има хора които влизат тук да пропочетат за даден модел и вие с някакви си безпочвени постове им разбите илюзиите за него ;) .Бях писал и в една друга тема не можеш дизел да го караш като бензин :idea: Щом човека пита за дизел значи търси ИКОНОМИЧНА кола а не F1.Толкова ли е сложно.И да си чул ТДС да пукне картуна ей така от нищото без да е сдала багажа водна помпа или термостат или да се е скъсало някакво водно съединение в следствие на запушен клапан на капачката на казанчето :idea: Ми аз не съм :dunno: Така че чули не дочули не пишете глупости ;)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 16 Фев 2007, 14:41

dinozab написа:Ти взривявал ли си на ТДС глава...

:D Не виждаш ли, че се бъзикам с тия дето пишат постоянно за пукането на глави :D
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Фев 2007, 14:43

zAcK написа:
cupofcoffee написа:....

Ами човека е питал за слабите места на колата.
Щом мислиш, че това са слаби места така да е. Само мир да има :mhihi:

Не бе, от най-здравите места са. То като почне да глъхне двигателя и да няма мощност, да прекъсва и да не пали, ти какво - разцепваш мотора, оглеждаш вал, бурала, лагери, биели и клапани и ако всичко е наред, събираш го обратно и тогава проверяваш бобини, лули и свещи? :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 16 Фев 2007, 14:44

zAcK написа:
dinozab написа:Ти взривявал ли си на ТДС глава...

:D Не виждаш ли, че се бъзикам с тия дето пишат постоянно за пукането на глави :D

Сори пич ама напоследък пачнах доста да се изнервям от разни подобни мнения и глупости. :evil: Извинявай още веднъж ако съм те засегнал ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 16 Фев 2007, 16:11

AGT написа:
JANI написа:........и другия много важен момент нафта -1,20 от лук ойл ,
Я просветли и другите къде е тая нафта по 1.2 лв . :roll: :roll: :roll:

ми приятелю има си хора за всичко , пък и не е тайна че нафта се намира не много трудно ;)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Фев 2007, 16:16

ЕЙ НАДВИХТЕ НИ ТОЯ ПЪТ дизелджиите :dummy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 16 Фев 2007, 17:07

JANI написа:..ми приятелю има си хора за всичко , пък и не е тайна че нафта се намира не много трудно ;)

Не заради друго ама както го написа все едно всеки може да иде на Лукоил и да си зареди на 1.2лв затова ми стана странно ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 16 Фев 2007, 17:29

ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ, спазвайте добрия тон в подфорума. Още една такава разправия и ще трия без оглед кой крив, кой прав; с кой си пия бирата и с кой - не.
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 16 Фев 2007, 20:16

Мерси за писанята. За жалост не аз търся колата а един приятел ме помоли да разпитам, но да ви кажа и мен ме влекат некви тромави Е34 комбита :) и като ми дойде времето ще казвам :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 22 Фев 2007, 12:12

BMWALPINA написа:но да ви кажа и мен ме влекат некви тромави Е34 комбита :)
:mhihi: изби рибата направо...не бих нарекъл тромаво комби Е34,независимо дали е бензиново или дизел...не си карал Сиера 2.3D например - да видиш как ускорява като трактор Беларус по нагорнище... :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 22 Фев 2007, 12:58

или пъс Мерцедес 124 200дизел с клима е тва е невероятна динамика а макс скорост е жестока :mhihi: пряк конкурент на 1500 Лада :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E34