Келешчета изчоплиха емблемите на тасовете
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-
Келешчета изчоплиха емблемите на тасовете
В събота привечер минах през Кауфланд - Младост да напазарувам и келешчета някакви ми изчоплили емблемите на тасовете. Смятам че са дечурлига - защото тасовете не им трябвали а само емблемките изчоплили. Пускам тая тема по скоро като собщение . Някои от вас ако ходи там да си отваря очите . Пък ако ги види - нека ми свирне , да им се порадвам и аз. Мисля че е полезно ако се осведомяваме какво - каде ни дебне.

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Re: Келешчета изчоплиха емблемите на тасовете
Мале колега колко се дразня на такива работи.Много ме е яд.За 5 години ползванe повярваи ми по калата никои нишо не е барал =да чукна на дарво/.Обаче честна дума засека ли някои да пипа на ПРЕДНИЯ КАПАК ШЕ ГО ОСТАВЯ.Може да е стара но за мен тази кола означава много.Чувал сам от колеги че все нешо им крадяли.Че то само паинерчето ватре ми е 600 лева.МАле ше ги разбия от бои .Само да ми паднат такива
vvvvv
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Re: Келешчета изчоплиха емблемите на тасовете
Опа и малко оф топик.Значи само веднаж преди година точно сам се запатил кам колата си и гледам някакви трима лапета представи си .Си духат сополите на колата ми .Аз като го хванах единия та бои бои .Другите двама веднага духнаха.Тоя като започна ама бате извиняваи.Започна с дрехите си да я чисти.А аз толкова бжах афектиран че му размазах фасона .После колеги ми разправят те ше се варнат и ше ти срежат всички гуми.Ама мога да ви кажа че от тогава никакви проблеми не сам имал
vvvvv
5 мнения
• Страница 1 от 1