Келешчета изчоплиха емблемите на тасовете

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Келешчета изчоплиха емблемите на тасовете

Мнение от plamenppppp » 11 Фев 2007, 21:17

В събота привечер минах през Кауфланд - Младост да напазарувам и келешчета някакви ми изчоплили емблемите на тасовете. Смятам че са дечурлига - защото тасовете не им трябвали а само емблемките изчоплили. Пускам тая тема по скоро като собщение . Някои от вас ако ходи там да си отваря очите . Пък ако ги види - нека ми свирне , да им се порадвам и аз. Мисля че е полезно ако се осведомяваме какво - каде ни дебне. :idea: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E kak BMW
Мечтае да кара: MMMMMPower

Мнение от cvetoslav » 14 Фев 2007, 12:17

Ма........ им. Ако е млада.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Келешчета изчоплиха емблемите на тасовете

Мнение от BMW M5 super » 14 Фев 2007, 19:36

Мале колега колко се дразня на такива работи.Много ме е яд.За 5 години ползванe повярваи ми по калата никои нишо не е барал =да чукна на дарво/.Обаче честна дума засека ли някои да пипа на ПРЕДНИЯ КАПАК ШЕ ГО ОСТАВЯ.Може да е стара но за мен тази кола означава много.Чувал сам от колеги че все нешо им крадяли.Че то само паинерчето ватре ми е 600 лева.МАле ше ги разбия от бои .Само да ми паднат такива
vvvvv

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 14 Фев 2007, 19:41

Опа и малко оф топик.Значи само веднаж преди година точно сам се запатил кам колата си и гледам някакви трима лапета представи си .Си духат сополите на колата ми .Аз като го хванах единия та бои бои .Другите двама веднага духнаха.Тоя като започна ама бате извиняваи.Започна с дрехите си да я чисти.А аз толкова бжах афектиран че му размазах фасона .После колеги ми разправят те ше се варнат и ше ти срежат всички гуми.Ама мога да ви кажа че от тогава никакви проблеми не сам имал
vvvvv

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 14 Фев 2007, 19:43

пазете си колиците като куче кокал как пази
vvvvv

Назад към E34