Гасне на обороти
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Kokolaicho
- Потребител
-
Гасне на обороти
Вчера всичко си беше наред докато не угасих колата и после като я запалих щом пусна газта направо гасне не държи никакви обороти иначе си върви нормално някои има ли идея какво се случи?
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
провери да не се е скъсал или извадил някои от маркучите и да смуче въздух, и след това виж бибона за празния ход 

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Моторчето за празенход трябва да се почисти на вана с ултра зук ако не се оправи сложи друго ако работи с него проблема е ясен но това става най добре в сервиз защото едва ли имаш резервно моторче това е от мен дано да ти помогне съвета

ivan888 написа:Аз имах подобен проблем. колата работеше нормално и след като смених акомулатора същата работа. така и не се разбра какво е. просто вдигнах оборотите!
---При откачане или смяна на акумулатора е напълно нормално мотора да не работи както трябва.Компютъра се шашка и намира грешки.Но след като минеш 30-40км. а може и по малко всичко си се оправя от самосебе си.Това ми се е случвало три пъти.Не се притеснявай.

А за да запали требва ли да подадеш газ.При мене се ебава така 1-2 пъти в месеца ама за 5-10 километра се оправя и после нема грижи.Ама колко нерви скъсах докато се сета да го запаля с натискане на газта.Па и срам брах че бех с чужда жена.И аз мисля,че е моторчето за ниските.Като решиш проблема казвай да знаеме.
И аз.
Дайте добър сервиз, в който могат да се справят с почистването и с цялата история, че и аз трябва да го направя.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
11 мнения
• Страница 1 от 1