истина или ??

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 05 Фев 2007, 21:57

Kocil написа:Ако го караш от София до Пловдив до прекъсвач,сигурно ще спука главата... :mhihi: дизел си е все пак,макар и с турбо и интеркулър - колкото и да върви,не трябва да го тормозиш толкоз по обороти...освен това,както казаха колегите,като дойде тука на 250-300 К километри,трябва да се провери основно... ;)

Трябва много пъти да я минеш тая дестинация по този начин та да и стане нещо на главата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
само миналата седмица съм взел разтоянието 4(четири) пъти за доста под един час ;)
ПС Не омръзна ли темата за главите на ТДС-те да се разисква през два дена в подфорума на Е34
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 06 Фев 2007, 10:11

Аз само едно ще кажа ако беше проблемен толкова тоя мотор нямаше от БМВ да го слагат толкова дълго време и в Е39 и Е38 ;) Истината че ние тук в България не правим разлика между профилактика и ремонт.Профилактиката се прави с цел избягване не ремонти които струват доста скъпо.Сега някой ще кажат ми тая профилактика доста скъпо излиза на тия БМВ-та.Това е верно ама затова има и други марки автомобили и който не може да поддържа БМВ да си купи голф и да си вика че е здрав и това но не и да плюе БМВ :evil: Аз лично мога да кажа че ТДС-са ми е перфектен от към механика и електроника защото си давам сигорно 90% от парите по него и хода с едни обувки от 3 години.Затова не се притеснявам че ще ми пукне картуната некаде и ще ме остави на пътя.И дали е вярно че пукат глави ще кажа да вярно е ама на тия коли които ги карат мърлячи шофьори които знаят само откаде се сипва гориво и не барат нищо по колата :evil: :evil: :evil: :evil: И както каза Тошко айде стига с тия глави че станахте смешни вече ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 06 Фев 2007, 12:22

Tod написа:
Kocil написа:Ако го караш от София до Пловдив до прекъсвач,сигурно ще спука главата... :mhihi: дизел си е все пак,макар и с турбо и интеркулър - колкото и да върви,не трябва да го тормозиш толкоз по обороти...освен това,както казаха колегите,като дойде тука на 250-300 К километри,трябва да се провери основно... ;)

Трябва много пъти да я минеш тая дестинация по този начин та да и стане нещо на главата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
само миналата седмица съм взел разтоянието 4(четири) пъти за доста под един час ;)
ПС Не омръзна ли темата за главите на ТДС-те да се разисква през два дена в подфорума на Е34
миналото лято и аз съм го взимал под час...не е проблем...ама ако го юрнеш със 190-200 да е постоянно на 5000 оборота,не се знае...здрав мотор може и да го понесе,ама при най-малкия проблем,ако има,ще си го покаже...иначе мотора си е много добър - никъде не съм казал,че е лош... :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 06 Фев 2007, 17:22

благодаря за отговорите и наи вече на zack за културното изказване

Предишна

Назад към E34