Радиатор ...
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Радиатор ...
Колеги, протече ми радиатора и сега искам да ви попитам - да купувам нов или да ползвам някакъв препарат за запушване на течове (искам да кажа,че пробойната не е голяма)
От препаратите ме е страх да не си запуша радиаторчето на парното или някакви такива странични и неприятни явления ...
Някой от вас ползвал ли е препарат от който да е останал доволен
Георги Пенчев

От препаратите ме е страх да не си запуша радиаторчето на парното или някакви такива странични и неприятни явления ...
Някой от вас ползвал ли е препарат от който да е останал доволен

Георги Пенчев
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Много зависи къде е спукан точно.Ако е м/у пластмасата и алуминия с препарат нема да стане трябва нов но ако на алумиевата част само ще стане.Аз на Кия-та едно време сипах некакъв препарат че протече радиаторчето на парното беше червена течност от Шел мисля че я бях купувал и нема проблем от тогава нищо не е запушило.Ама това ти го казвом че преди това никакви подобни препарати не са сипвани вътре.Незнам на твоята ако е сипвано преди това и сега ти ако сипеш може наистина да се запуши нещо 

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Предполагам ти се е спукал в горна дясна част погледнато отвътре.
Нищо няма да стане с препарат за запушване нито пък с лепене.
Вече втори радиатор ми се пука и все на едно и също място и оправия няма дори и с лепене.Явно системата при БМВ работи с по високо налягане от останалите.
Нищо няма да стане с препарат за запушване нито пък с лепене.
Вече втори радиатор ми се пука и все на едно и също място и оправия няма дори и с лепене.Явно системата при БМВ работи с по високо налягане от останалите.
имам същият горчив опит .... не става изипвал съм по 3 тубички в отчаяние като си казвам "ако иска и двигателя да спече ама ми писна" и нито двигателя нито радиаора спичат ... тече тая гад... но опитаи няма да развалиш колата ... хубав препарат е този в ОМВ един син в малка тубичка нещо около 8 лв или 11 беше ... и нека силата бъде с теб 

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Да определено това е най-добрия препарат.Досега съм го пробвал на няколко коли и при всичките спря теча.Само при БМВ не помага 

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Веднъж пробвах да спася положението с добавка и стана голяма беля запуших радиатора на парното и после ги смених и двата

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
8 мнения
• Страница 1 от 1