питане
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
питане
Колеги,днес в ОМВ бензиностанцията решиха да ме "зарадват" докато си извадя добавката за нафтата гениялния бензинджия наля в резервоара 3,5л бензин ,успях да спра говедото но бензина си остана в колата имах около 30-40л нафта,аджеба питането ми е следното нещо може ли да стане на бебока че съм бесен и не смея са карам колата,да източвам ли резервоара???или кво да правя???Помогнете със съвет ще почерпя здраво 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
не се занимавай с глупости. Карай си така, няма да имаш никакви проблеми
Някои хора даже си сипват цяла зима по малко бензин към нафтата(не знам точната пропорция, но сигурно тук някой ще я каже).

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Вальо, бях 10 дни по разни ралита из Европата
, сега влизам чак и виждам за проблема ти
Гледам доста дни са минали и вероятно вече си забравил за проблема, но все пак да кажа ,че по заводски инструкций ,дават за много ниски температури ,зимно време (под -20 градуса) 10% бензин на резервоар нафта
Поне хукна ли тдс-ката
Георги Пенчев

Гледам доста дни са минали и вероятно вече си забравил за проблема, но все пак да кажа ,че по заводски инструкций ,дават за много ниски температури ,зимно време (под -20 градуса) 10% бензин на резервоар нафта

Поне хукна ли тдс-ката

Георги Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
няма проблеми караи с спокоино дори има хора зимата сипжат бензин за д апали по лесно ако с есп4е нафата никви ядове няма д аимаш несе занимаваи с тупотии да сваляш и да 4истиш

- Kocil
- младши ентусиаст
-
За 3.5 литра няма проблем...зимата на дизела даже препоръчват малко бензин да се слага...не вреди...макар че миналата зима нямах проблеми и при -20 с ТДС-а.... 

Братлета благодаря ви много за това че ми обърнахте внимание,но все пак свалих резервоара и го изчистих явно има господ защото какво изкарах от него ми е неудобно да го напиша,иначе горивото го сипах отново пак там
където има една приказка пени се не пени пари са се давали вече го изядох и проблем няма каквото си е трябвало -станало.Още веднъж БЛАГОДАРЯ на всички седващия четвъртък ще има 

11 мнения
• Страница 1 от 1