въпрос за оборотомера
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос за оборотомера
здравейте клубари.най-новия съм във форума иоще от пръв поглед виждам че ще прекарам доста време тук.е че въпросът ми е :някой има ли идея къде и как се свързва оборотомера на ТД>БЛАГОДАРЯ
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Здравей!
Не ти работи оборотомера ли
С какво табло си с дигиталлен циферблат ли си или с обикновен(става въпрос за брояча на километрите)
Напиши по-конкретно за какво става въпрос 
Не ти работи оборотомера ли

Re: въпрос за оборотомера
joro524 написа:здравейте клубари.най-новия съм във форума иоще от пръв поглед виждам че ще прекарам доста време тук.е че въпросът ми е :някой има ли идея къде и как се свързва оборотомера на ТД>БЛАГОДАРЯ
tabloto mi e obiknoveno ne mi raboti oborotomera i diodite za probega na masloto i razhodomera.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
здравей и от мен,пробвай да смениш таблото с друго от някой колега,за да видиш дали проблема ти е от него.
мой познат има същия проблем,като твоя и излезе че е нещо от модула(така му казаха в сервиза)

Цифри на километропоказателя за пробег
Аз пък имам такъв проблем:
електронните цифри показващи общия пробег и текущия пробег светват нормално, когато е студено... Като покарам малко и когато в купето стане по-топло (а през лятото или въобще не светят или изгасват след 1-2 минути) цифрите почват да губят част от сегментите си и накрая изчезват напълно.
После пак се появяват (примерно вечер, ако не съм карал колата) или на другата сутрин, когато е студена... и после пак изчезват.
Някой има ли идея от какво е?
(Също така цифрите за текущ пробег се нулират произволно - някой път издържат 4-5-6 дни, друг път се нулират по 10 пъти на ден)
Дидо
електронните цифри показващи общия пробег и текущия пробег светват нормално, когато е студено... Като покарам малко и когато в купето стане по-топло (а през лятото или въобще не светят или изгасват след 1-2 минути) цифрите почват да губят част от сегментите си и накрая изчезват напълно.
После пак се появяват (примерно вечер, ако не съм карал колата) или на другата сутрин, когато е студена... и после пак изчезват.
Някой има ли идея от какво е?
(Също така цифрите за текущ пробег се нулират произволно - някой път издържат 4-5-6 дни, друг път се нулират по 10 пъти на ден)
Дидо
Re: Цифри на километропоказателя за пробег
Лошо и ще става по-лошо.Скапана работа .С времето се изтърква покритието,което осигурява електро-проводимостта на стъклото.При мен ремонта помогна само временно(точно 2 дни).Майсторчето чатка и е мой човек обаче и тои си каза ,че няма да стане нищо.
А за нулирането незнам. При мене изобщо не може да се нулира вече.
А за нулирането незнам. При мене изобщо не може да се нулира вече.
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Колега нали знаеш че се пише само на кирилица в форума не че на някои пречи но зарат правилата и дано да оправиш оборотомераjoro524 написа:tabloto mi e obiknoveno ne mi raboti oborotomera i diodite za probega na masloto i razhodomera.

9 мнения
• Страница 1 от 1