колко нютон метъравдига пиленето на глава
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
колко нютон метъравдига пиленето на глава
колеги интересува ме с колко нютон метра ще се овеличи въртящия момент на моята Е34-ка М20Б25 след като и изпиля главата и как се пресмятат конете защото видях че конете са равни на въртящият момент по оборотите
Интересува ме и колко коня ще вдигне мощноста и ускорението от 0 до 100 ще се промени ли и с колко
Интересува ме и колко коня ще вдигне мощноста и ускорението от 0 до 100 ще се промени ли и с колко
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
ам ако си4ко ти е наред и земе6 да напраи6 това зна4и толкова ти е акала.
едва ли 6те усети6 няква разлика ако има и такава!!
то ако бе6е така си4ки 6тяха да си земат малки мотори и да си пилят главите
едва ли 6те усети6 няква разлика ако има и такава!!
то ако бе6е така си4ки 6тяха да си земат малки мотори и да си пилят главите

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
след като намалиш главата, ще намалиш с малко горивната камера и ще вдигнеш с малко степента на сгъстяване. ще имаш малко повишаване на мощноста, но с колко малко хора могат да ти кажат, а и едвали ще усетиш някаква разлика. наи-много да ти се наруши празния ход ( зависи колко ще е изпилена главата) 

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Зави си какво ще и пилиш на главата.Ако говорим за шлайф смисъла е никакъв тъй като си има определен размер(височина на главата) до който може да се шлайфа.
Ако пилиш всмукателните и изпускателните отвори обаче ще има ефект и то сравнително голям ако се напрви както трябва.
За това с колко НМ или к.с. ще се вдигне никой не може да ти каже тъй като всеки двигател си има различно износване.Нали затова са тия дино стендове- правиш и тестваш после.
Ако пилиш всмукателните и изпускателните отвори обаче ще има ефект и то сравнително голям ако се напрви както трябва.
За това с колко НМ или к.с. ще се вдигне никой не може да ти каже тъй като всеки двигател си има различно износване.Нали затова са тия дино стендове- правиш и тестваш после.
4 мнения
• Страница 1 от 1