сензори за накладките
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
сензори за накладките
Здравейте и за много години!
Докато се наканя да сменя дисковете и накладките (предни), на таблото ми светна че са износени, казаха ми, че ако не се е задействал сензора и ги смениш няма нужда от нов, но ги изтървах, та въпроса ми е колко сензора ми трябват за предните накладки - 1 или 2. Не съм правил тази операция досега така че ми е време.
Докато се наканя да сменя дисковете и накладките (предни), на таблото ми светна че са износени, казаха ми, че ако не се е задействал сензора и ги смениш няма нужда от нов, но ги изтървах, та въпроса ми е колко сензора ми трябват за предните накладки - 1 или 2. Не съм правил тази операция досега така че ми е време.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Мисля, че имат по един датчик за предните и един за задните колела. Мисля, че са на предно ляво и задно дясно.
99% съм убеден, че е така, но не на 100%.
99% съм убеден, че е така, но не на 100%.
MORE BEER!
.
така е ...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Azrail
- UFO Pilot
-
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
колега мен ако питаш си купи нови сензори 8 лв. е броиката, трябват ти два, сменяи за да ти е мирна главата, за да не изчегърташ на желязо без да се усетиш 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
да и аз съм си ги сменял и сензорите са по 1 отпред и отзад, отпред е от ляво и отзад е отдясно май както казаха отгоре
- DivX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кротко
- Детайли за колата: E34 520 1993
E38 750 1997
F01 740 LI 2009
дайте малко по конкретно, как точно се сменя и от къде е добре да се купят, че ми извади очите това червеното на таблото. Накладките със сензора ли се продават или отделно?
9 мнения
• Страница 1 от 1