здравеите!!въпрос за чистачките..

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мечтите си..

здравеите!!въпрос за чистачките..

Мнение от shneider » 04 Яну 2007, 19:52

здравеите..това ми е първата тема тук въпреки че сам 1ел доста в този форум..благодаря на всички за полезната информация..искам да питам спрямо чистачките..след като са пуснати при връщане на нулево положение исвършват допълнително движение на долу(удрят капака) след което се връщат и спират..от какво може да е?също така лявата понякога стърже въпреки че перата са нови и оригинални..благодария предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 04 Яну 2007, 20:07

Е34-ката си го има този (хроничен) проблем мисля ,че скоро се писа по темата пробвай с търсачката УСПЕХ и ДОБРЕ ДОШЪЛ! погледни това:
"само едно въпросче прави ми впечатление че когато пусна чистачките(няма значение от скоростта на чистачките) се чува едно "силничко"тропане на чистачката когато завърши самото движение на чистачките надолу към капака преди да почне пак същото движение нагоре да чисти стъклото... дано да сте разбрали какво искам да ви питам при вас как е"

Здравеи
И при мен беше тъка , оказа се че когато са махали рамената за боядисването на колата при слагането са поставени малко по надолу.
Виж дали ти е оставило белег по рамото там кадето е чукало .
Ако да - с камък 13 мисля беше го лашкаш и го вдигаш зъб нагоре, може и два
Провери"
Good luck

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мечтите си..

Мнение от shneider » 04 Яну 2007, 20:26

бяха сложени по на долу даже едната не беше затегната както трябва и един ден както си работеха реши да падне и точно лявата.вдигнал сам ги но дясната стои грозно по на горе :evil: а и проблема с 4укането продалжава независимо че вече не се удрят на капака...дразни и обива удоволствието от каране на дъжд..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Re: здравеите!!въпрос за чистачките..

Мнение от NAPSTERS » 05 Яну 2007, 9:31

shneider написа:здравеите..това ми е първата тема тук въпреки че сам 1ел доста в този форум..благодаря на всички за полезната информация..искам да питам спрямо чистачките..след като са пуснати при връщане на нулево положение исвършват допълнително движение на долу(удрят капака) след което се връщат и спират..от какво може да е?също така лявата понякога стърже въпреки че перата са нови и оригинални..благодария предварително!

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 3%EB%EA%E0

добре дошъл сред нас и ползваи търсачката тя знае много :mhihi:
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Назад към E34