Мамка му и прасе

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2001 730d

Мамка му и прасе

Мнение от KONN » 28 Дек 2006, 13:38

Днес сутрината за втори път се прецака запалих си я на бензин работи близо 5 мин. Тръгнах и като почна да се дави да гърми и тн. От тъпата газаова уредба клапата и дебитомера приличат на лайно.Тамън свалих свещите и ги подсуших свалих релето за бензина завъртах да изчисти цилиндрите,завих свещите и тамън да запали,Се прецата и стартера ,вече не върти а прави само ЦЪК,ЦЪК.
:evil: :evil: :evil: :evil:
Та сега чакам пътната помощ да дойде и да я откара в сервиза. :(
От една страна е добре че сервиза е на баща ми но от друга ще трябва да се гърча сега преди празниците да я правя. :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Дек 2006, 14:18

що не чукна стартера с някоя отвертка, четките сигурно, или на един приятел му се бе развила дългата шпилка вътре и кога даде, кога не :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KONN » 28 Дек 2006, 23:15

Та както си и мислехме се оказа,Дебитомер тотал щета така беше заял на пълно отворено че с чука не се помести,Стартер втулката на капака я нама и е изял и капака,четки-никакви толкова ги нямаше че кабелчетата са изяли и ротора. :evil: :evil: :evil:
Нядявам се да де не изкочи още нещо. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 29 Дек 2006, 8:14

---При условие че имате сервиз не ми е мястото да ти давам акъл,но все пак.Като оправиш всичко от гореспоменатите проблеми си направи една пълна профилактика на кабелите,свещите и изпаритела.Гърмежите идват основно от тези неща.При богата или бедна смес също гърми.Аз карам на газ вече година и до сега един път не ми е гръмнала.Но спазвам един неписан закон.Обръщам на газ само когато колата е достигнала нормалната работна температура.Т.е. 88 градуса.Успех през новата година и весело изкарване на празниците. :D

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 29 Дек 2006, 10:35

veso VTK написа:---При условие че имате сервиз не ми е мястото да ти давам акъл,но все пак.Като оправиш всичко от гореспоменатите проблеми си направи една пълна профилактика на кабелите,свещите и изпаритела.Гърмежите идват основно от тези неща.При богата или бедна смес също гърми.Аз карам на газ вече година и до сега един път не ми е гръмнала.Но спазвам един неписан закон.Обръщам на газ само когато колата е достигнала нормалната работна температура.Т.е. 88 градуса.Успех през новата година и весело изкарване на празниците. :D

колегата си е прав според мен си я занимарил а искаш да няма проблем при мен е така чети :!: :!: кабели без забележки :!: изпарител нов BRC :!: свещите не ги знам :!: газовата ми е центровона добре :!: и човече такива гърменета въобще не съм чувал даже на газ я прехвърлям доста рано още докато стрелката е в синьото тъй че търси вината в колата а в подръжката и :!: :!: приятна нова година и дано да си я оправиш и да нямаш повече проблеми :D :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KONN » 01 Яну 2007, 18:48

Нямах време да ви напиша какво е станало,Стартер втора употреба 80 лв. + нови четки за всеки случай ,дебитомер на който не е имало газова 50 лв. За ремонт естествено не плащам центровка и диагностига,сега всико е ок.Колата е взех на скоро и сега тепърва започвам да я вкарвам в правилната форма :mhihi:
Иначе съм много доволен не бих си взел вече Е30 след тази кола. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към E34