Мамка му и прасе
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Мамка му и прасе
Днес сутрината за втори път се прецака запалих си я на бензин работи близо 5 мин. Тръгнах и като почна да се дави да гърми и тн. От тъпата газаова уредба клапата и дебитомера приличат на лайно.Тамън свалих свещите и ги подсуших свалих релето за бензина завъртах да изчисти цилиндрите,завих свещите и тамън да запали,Се прецата и стартера ,вече не върти а прави само ЦЪК,ЦЪК.
Та сега чакам пътната помощ да дойде и да я откара в сервиза.
От една страна е добре че сервиза е на баща ми но от друга ще трябва да се гърча сега преди празниците да я правя.

Та сега чакам пътната помощ да дойде и да я откара в сервиза.

От една страна е добре че сервиза е на баща ми но от друга ще трябва да се гърча сега преди празниците да я правя.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
що не чукна стартера с някоя отвертка, четките сигурно, или на един приятел му се бе развила дългата шпилка вътре и кога даде, кога не 

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Та както си и мислехме се оказа,Дебитомер тотал щета така беше заял на пълно отворено че с чука не се помести,Стартер втулката на капака я нама и е изял и капака,четки-никакви толкова ги нямаше че кабелчетата са изяли и ротора.
Нядявам се да де не изкочи още нещо.

Нядявам се да де не изкочи още нещо.

---При условие че имате сервиз не ми е мястото да ти давам акъл,но все пак.Като оправиш всичко от гореспоменатите проблеми си направи една пълна профилактика на кабелите,свещите и изпаритела.Гърмежите идват основно от тези неща.При богата или бедна смес също гърми.Аз карам на газ вече година и до сега един път не ми е гръмнала.Но спазвам един неписан закон.Обръщам на газ само когато колата е достигнала нормалната работна температура.Т.е. 88 градуса.Успех през новата година и весело изкарване на празниците. 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
veso VTK написа:---При условие че имате сервиз не ми е мястото да ти давам акъл,но все пак.Като оправиш всичко от гореспоменатите проблеми си направи една пълна профилактика на кабелите,свещите и изпаритела.Гърмежите идват основно от тези неща.При богата или бедна смес също гърми.Аз карам на газ вече година и до сега един път не ми е гръмнала.Но спазвам един неписан закон.Обръщам на газ само когато колата е достигнала нормалната работна температура.Т.е. 88 градуса.Успех през новата година и весело изкарване на празниците.
колегата си е прав според мен си я занимарил а искаш да няма проблем при мен е така чети

- KONN
- кандидат ентусиаст
-
Нямах време да ви напиша какво е станало,Стартер втора употреба 80 лв. + нови четки за всеки случай ,дебитомер на който не е имало газова 50 лв. За ремонт естествено не плащам центровка и диагностига,сега всико е ок.Колата е взех на скоро и сега тепърва започвам да я вкарвам в правилната форма
Иначе съм много доволен не бих си взел вече Е30 след тази кола.

Иначе съм много доволен не бих си взел вече Е30 след тази кола.

6 мнения
• Страница 1 от 1