е34 м20 б20 с турбо
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
е34 м20 б20 с турбо
някои да изка такава кола моита се едно може с джанти може без може с музика може без без турбо няма смисал се едно нее кола
турбото си има вси4ко само трябва малк настроики и 2 дюзи допълнително и да се настрои и си4ко е ок леки забелжки по вънжния вид но ужасно леки има си тунинг пазил сам я доста е малко се разтропа предницата но сам я преглеждал още но тое от 17 ките снимки имам в галерията пускам първо тука 4е тука сме маняци на тази кола апак още не сам сигурен колко кинта мога да и зема но знам 4е струва много з амен ако имате питания питаи те все си мисля 4е ако се раделя с нея много ще ме кофти нооооо напоследак м се слу4ва да губя любими неща и ще го преживея някак си
в момента колата е под 200 коня

в момента колата е под 200 коня

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Еми нз ама бая ще ти е кофти само като знам с колко кеф и любов я прави тази кола а и колко пари си хвърлил просто нямам думи
Колицата е перфектна 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
изкам да се боря за една идея по нагоре , аколицата сие ток само трябва малко да се достегне и си е мъсал
кои кво ще да говори колата си варви и никак не зле може и да се натовари малко пове4е за пове4е кн4ета на пътя има климатроник бежав салон малко се рали4ават предните от задните но само една идея ел стакла щяха да са 4 ама така и не доживях да си ги зема задните
малко е увисна тавана ама на си4ки е така ако ми иппадне вазможност да си зема другата кола без д апродам тази ок ама засега несе о4ертава на първо време но ще видим може слънцето а огрее и на наща улица ку4ия гъс 

колко пари много ама много е красива ... реален интерес имам
колко пари много ама много е красива ... реален интерес имам ...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ти си луд , толкова пари и такава болка след това ..... никоя друга кола няма да ти остави, колкото тая
Аз лично най мразя като дойде момента на пазарлъкаи като се почне , ..... ама тука нешто ръждичка,............. тука май си я чукнал леко ,а ...... лелееее , майко ти и джантата си застъргал ....... олее ми нещо мотора не работи ли на 4 цилиндъра

Аз лично най мразя като дойде момента на пазарлъкаи като се почне , ..... ама тука нешто ръждичка,............. тука май си я чукнал леко ,а ...... лелееее , майко ти и джантата си застъргал ....... олее ми нещо мотора не работи ли на 4 цилиндъра

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
м дам такаси е но пшонякога се разделя 4овек с любимите неща тази година мие тръгнало така може пак догодина да набираме нови и нови любими неща

7 мнения
• Страница 1 от 1