Един много спешен въпрос
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Един много спешен въпрос
Ей,момчета помогнете че ми писна вече на пиш**та
Блокира ми спирачния апарат на предно дясно колело
Проблема е в това че цилиндърчето не се прибра след като пртисне диска.Затова и ми стегна днес.Същото стана и преди месец но тогава беше излязло цялото и се наложи да го прибират с помоща на нещо като преса.Та тогава кааха че мога и така да си карам но ето че сега пак стана.
Ходих веднага до едно сервисче но там разбира се ми казаха че единственият лек е да сменя целият спирачен апарт
затова сега ви питам дали неможе да сменя д речем само цилндърчето или каквото и да трябва там или направо да копувам нов апарат
Предварително мерси и безаварийна на всички

Блокира ми спирачния апарат на предно дясно колело

Проблема е в това че цилиндърчето не се прибра след като пртисне диска.Затова и ми стегна днес.Същото стана и преди месец но тогава беше излязло цялото и се наложи да го прибират с помоща на нещо като преса.Та тогава кааха че мога и така да си карам но ето че сега пак стана.

Ходих веднага до едно сервисче но там разбира се ми казаха че единственият лек е да сменя целият спирачен апарт

Предварително мерси и безаварийна на всички

Простотията е вирус, който заразява само хората!!!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
бе не се кахури бе бате за около 30 кинта ще си намериш апарат целия даже 40 сменяи и бегаи само кажи с скои дисковеси вентилирани или не ????ако не си с вентилирани кажи имам апарати ще се спазариме

- Azrail
- UFO Pilot
-
Има ремонтни комплекти за спирачните апарати, не са много скъпи и би трябвало да ти свършат работа.
Иначе специално от какво произлиза дадения проблем за жалост не мога да те посъветвам
Иначе специално от какво произлиза дадения проблем за жалост не мога да те посъветвам

MORE BEER!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
дам и моите са за обиновените работещи са си но нали сложих винтилирани и сега седят само ако изкаш може да се раберем да ги земеш да си ги провериш или тестваш и ако ти харесват да ги земеш

6 мнения
• Страница 1 от 1