Питанка за катализатор на 525, 24 клапана
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Питанка за катализатор на 525, 24 клапана
Както се вижда от заглавието на темата иде реч за това, къде може да се намери такъв катализатор и колко ще струва. Може ли да се сложи такъв от друга петица Е 34, по- голяма? Например 530, 535 и т.н. Втора ръка удачно ли е да се слага?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Идеята наистина не е да се сложи втора ръка, ама де да знае човек. Ако се намери нещо читаво, защо не.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Е как да няма. Човека може да държи за екологията.
Той катализатора не са го измислили заради годишните прегледи ами да намалява вредните емисии.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
катализатора има живот около 100-150,000 км, а с нашите горива може и по-малко
а между другото плащаме такива данъци, че и за екологията остава и за някой друг мерцедес-бенЦ
А тия със старите ладички и, жигулки, москвичи, опелчета и т.н. дето ги гледаш че пушат всички цветове на дъгата през ауспуха, замислял ли си се, че замърсяват 5 пъти повече от твоята баварка ? А в същото време плащат 18 лв
Така че ми дреме дали ми замърсява околната среда или не! Аз няма да карам с катализатор!

А тия със старите ладички и, жигулки, москвичи, опелчета и т.н. дето ги гледаш че пушат всички цветове на дъгата през ауспуха, замислял ли си се, че замърсяват 5 пъти повече от твоята баварка ? А в същото време плащат 18 лв

Така че ми дреме дали ми замърсява околната среда или не! Аз няма да карам с катализатор!

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Stanchev написа:...
А тия със старите ладички и, жигулки, москвичи, опелчета и т.н. дето ги гледаш че пушат всички цветове на дъгата през ауспуха, замислял ли си се, че замърсяват 5 пъти повече от твоята баварка ? А в същото време плащат 18 лв![]()
НА всичкото отгоре на ГТП им искат 4% СО, а на мен на 0,3% ми вика прошлякът: Батка, не моеш да минеш! НИКАКВИ КАТАЛИЗАТОРИ ПОВЕЧЕ!!!

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Колега аз не напразно съм се ухилил така след всяко изречение. И аз съм на твоето мнение. Просто се чудия защо му е на човека това нещо. Като се има в предвид че признават катализаторите само на коли до 100 конски сили. От там нагоре е все едно дали имаш или не. Плащаш и това е. Та единственната друга причина е тази на която се изсмях по гореStanchev написа:катализатора има живот около 100-150,000 км, а с нашите горива може и по-малкоа между другото плащаме такива данъци, че и за екологията остава и за някой друг мерцедес-бенЦ
![]()
А тия със старите ладички и, жигулки, москвичи, опелчета и т.н. дето ги гледаш че пушат всички цветове на дъгата през ауспуха, замислял ли си се, че замърсяват 5 пъти повече от твоята баварка ? А в същото време плащат 18 лв![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
8 мнения
• Страница 1 от 1