Hyundai
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Hyundai
колеги знам че не и е мястото тука и не искам да има подигравки.но тук има разбирачи за това искам да попитам... както знаете от скоро съм с Hyundai Accent 1.5i 12V обаче тая колица си е***о майката със 30 литра бензин изминавам средно 220-230км като 30% извънградско не я натискам карам си я супер умерено... та от къде може да идва високия разход щото сефте карам бензинова кола къде трябва да се погледне тия пълни инжекции имат ли нещо за настройване...
нищо и няма сигурно :)))
нищо и няма сигурно
))
а може и да и има
служебните са хюндаи 90% нема такива пръчки .... мене соната 2.6 ми харчи 25-30 на 100 бензин ... сам си мисли ...а е в перфектно състояние

а може и да и има
служебните са хюндаи 90% нема такива пръчки .... мене соната 2.6 ми харчи 25-30 на 100 бензин ... сам си мисли ...а е в перфектно състояние
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
и така ходих на диагностика всичко е ОК големия разход идва от студа... просто работата ми е на 1.2км и все на смукач
а ето резултати от закачането на стенда
CO/%/ - на празен ход (0.001) повишени обороти (0.000)
HC/ppM/-на празен ход (14) при повишени обороти (11)
CO2/%/-на празен ход (15.1) при повишени обороти (15.1)
O2/%/-на празен ход (0.25) при повишени обороти (0.18 )
Ламбда /коефициент/-на празен ход (1.049) при повишени обороти (1.110)
е това е хората от стенда казаха че резултатите са отлични но на мен тия цифри нищо не ми говорят
ако някой може да даде пояснение всяко какво е... 

CO/%/ - на празен ход (0.001) повишени обороти (0.000)
HC/ppM/-на празен ход (14) при повишени обороти (11)
CO2/%/-на празен ход (15.1) при повишени обороти (15.1)
O2/%/-на празен ход (0.25) при повишени обороти (0.18 )
Ламбда /коефициент/-на празен ход (1.049) при повишени обороти (1.110)
е това е хората от стенда казаха че резултатите са отлични но на мен тия цифри нищо не ми говорят

- Azrail
- UFO Pilot
-
Защо не провериш в сайта на Хюндай или в книжката към колата колко разход му дават заводски?
Помеждудругото аз също съм карал служебните Хуйдай и разхода е наистина отчайващ
Само Гец имат някакъв по-сносен такъв...
Помеждудругото аз също съм карал служебните Хуйдай и разхода е наистина отчайващ

MORE BEER!
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
Re: Hyundai
mla86 написа:...
ми нямам много компетентно мнение по въпроса, но мисля че разхода е доста голям за 1.5 двигател .... за пример - , наща кола е мазда 323 с 15. 16в двигател и разхода е 7 извънградско , а в града качва 9, сега зимата може и малкко повечко да е (10) става въпрос за нормално каране ... а твоя разход го дава към 13 до колкото разбрах , идеята ми е че за 1.5 двигател тва си е доста .... освен ако не го юркаш много...
нз къде може да е проблема , но ако си е караш нормално би трябвало да е към 10-11 / 100km макс
БМВ
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
mla86 написа:... просто работата ми е на 1.2км и все на смукач ...
Ти сам си отговори на въпроса

8 мнения
• Страница 1 от 1