Разход дизел
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Разход дизел
Здравейте искам да ви попитам какъв разгод ви дават 524тд моята е скорошна и гледам ми дава някакъв разход 12 - 13 градско което в сравнение на със същият мотор но 234тд които ми даваше около 7.5 макс 8, че е по-голяма вярно е но пък чак 5 литра нагоре ми се струва множко ... а не я настъпвам. Много верно че може без да искам да я настъпвам повече че още ми се струва тромавичка в сравнение с 324... но 70% по-висок разход е прекалено ...
Очаквам мнения
Очаквам мнения
BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
разход
разхода на 1 автомобил е много относителен.зависи как се кара.как загрява,на кви разстояния се движи и т.н.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
значи имаш поглед върху колата и мотора иначе двете коли ве различават със 100 кила не емного друго може и най вероятно не ти мери правилно ако мериш на стрелка и оненещо се сеща консумативите как са сменени ли са нали знаеш въздушен филтър много важен и други по ребни нещица закоито предполагам че сам знаеш

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
моята и тя бая хар4и кам 10 4е и ги подминава и не6то не е наред без да я настапвам пак уж дизел дали 6тото помпата е електронна а те се бри4ват. мисля да слагам мех. помпа. хем хар4и хем не вари баси ел помпите много оплаквания има от тях
4 мнения
• Страница 1 от 1