човек с е34 540i автоматик има ли?
Модератор: Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
Re: човек с е34 540i автоматик има ли?
преди 2 дни претърпях инцидент и сега съм на патерици и не мога да ходя няколко месеца и ще ми предстои операция за жалост..
но видях нова http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9tvh8e 540ка , някой знае ли го това бмв от София ? Не изглежда много запазено , а цената ми е струва висока за това състояние, снимките са ужасно качество и много малко снимана.
но видях нова http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9tvh8e 540ка , някой знае ли го това бмв от София ? Не изглежда много запазено , а цената ми е струва висока за това състояние, снимките са ужасно качество и много малко снимана.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Къде видя да се заяждам, Зъбчо? Зададох елементарен въпрос, на който не можеш да ми дадеш отговор... Нещо ти куцат фактите майZubcho написа:И стига сте се заяждали с всички колеги, това е към Митко и Живко. Знаем, че сте разбирачи. Аз се опитвам да помогна. Не съм казал на никой кой каква му е колата и подобни, за да взимате лично отношение. И двамата цапате по темите от доста време със злобни коментари. Или факти или по-добре не пишете.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
Другия въпрос, един приятел ми продава на мен една е38 м62б44 за 2000лв цялата, и да взема една за 2500лв добро купе и салон на визия и ще е голям ли филм да му присадя от е38 на е34 всичко нужно или да не се занимавам с глупости и да си търся хубава е34 540и
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Ако е ръчка, може да ти се получат нещата, но да подкараш автомат от Е38 на Е34 ми се струва сложна мисия, а имайки предвид, че не си особено наясно с нещата, мисията клони към невъзможна... Ще се радвам колегата Зъбчо да сподели неговият кафеджийски опит със този суап

Бързо и безпроблемно възстановяване ти желая

Бързо и безпроблемно възстановяване ти желая

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
bmwe46m3 написа:Другия въпрос, един приятел ми продава на мен една е38 м62б44 за 2000лв цялата, и да взема една за 2500лв добро купе и салон на визия и ще е голям ли филм да му присадя от е38 на е34 всичко нужно или да не се занимавам с глупости и да си търся хубава е34 540и
На едно варненско барче чух от съседната маса си говориха че не си струвало занимавката. Ако е ръчка по става ама там е хубаво диф мост да смениш , спирачките чух че е добре също. АКо ме питаш мен си търси готова кола .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Тези 2500 дет ше ги даваш за купе,защо не ги сложиш в 38 цата ?.Ако ти са кара толкова много 34 ка изчакай поогледай с тези бюджет дето си заделил все ще излезе нещо
за 7 ка ти го предложих защото гледам че и ти не си са спрял точно на 34 ка .....питаше за 39 ка
Ама да ти кажа хубаво е да си го уточниш,защото след време и не дай боже проблеми,само ''мерака" ще нещото което ще те кара да гледаш над М60/62 като добър избор
за 7 ка ти го предложих защото гледам че и ти не си са спрял точно на 34 ка .....питаше за 39 ка

Ама да ти кажа хубаво е да си го уточниш,защото след време и не дай боже проблеми,само ''мерака" ще нещото което ще те кара да гледаш над М60/62 като добър избор

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
е38 е с десен волан и доста забележки по външния вид. иначе е34 ми е по на сърце от е39, но искам ежедневна кола за всеки ден и без проблеми да имам
за сега ще изчакам да се възстановя и да проходя отново и да се надявам до тогава да излезне хубава е34 540 , видяхте ли тази, която ви показах в по-горния ми пост от мобилето за 5000лв от София?

Ежедневка в8
браво дай боже всекиму
5000 лв такава безпроблемна 34 ка,тези безпроблемните никой не ги продава,още повече и на тази цена ......
Подготви са психически.Такава кола си заслужава трошенето на пари по нея.
пс бързо възстановяване

5000 лв такава безпроблемна 34 ка,тези безпроблемните никой не ги продава,още повече и на тази цена ......
Подготви са психически.Такава кола си заслужава трошенето на пари по нея.
пс бързо възстановяване

Горната също изглежда добре. Важното е да няма ръжди и мотора да е здрав. Всичко останало се прави по-лесно и евтино.
Ако човек е упорит и търпелив, изпадат и ръчни кутии на прилични пари.
Ако човек е упорит и търпелив, изпадат и ръчни кутии на прилични пари.
- Vozi_boro
- Потребител
-
- Кара: 525tds
Тази 540ка в София е бита от градушка, няма платени данъци, не е на името на продавача, салона не е много добре и тече масло от капаците на клапаните. Това е което видях за 2 минути и се отказах.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3