Въпрос свързан с кожения салон
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Игор колите
Въпрос свързан с кожения салон
Здравейте колеги !Искам да ви попитам при скъсан или цепнат кожен салон какво правите с мястото ,че да се оправи?Болно ми е да гледам шофьорската седалка с около 5 сантиметрова цепнатина ,а намирането на черно кожено рекаро за е34 което да не е зле е голяма задача ...върти ми се из главата да купя една седалка ако ще и скъсана да е на места за донор на кожа .. както мислех и да я пратя да ми я оправят до колкото може с Филари и тем подобни но почнах да се отказвам ,тъй като из чуждите форуми не ги тачат много ,този вид "ремонт" на кожата..Това с купуването на друга седалка и ползването и за донор как го мислите,някой който се е сблъсквал с този проблем да даде идея.( цепнатината не е на Шев)
И последно, седалките нямат подлакътници и ми се ще да им сложа ,според това което бях чел из форума , всички седалки в е34 имат фабрично дупки за тях и освен дупка на кората на седалката другия ядове няма да имам ?
И последно, седалките нямат подлакътници и ми се ще да им сложа ,според това което бях чел из форума , всички седалки в е34 имат фабрично дупки за тях и освен дупка на кората на седалката другия ядове няма да имам ?
Баварец вадя от гараж...
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Re: Въпрос свързан с кожения салон
Седалка за донор е най-доброто решение....Съответно и кадърен майстор тЪпицер......

- 325_TDS
- младши ентусиаст
-
- Кара: 120L/E28
- Мечтае да кара: E24
- Детайли за колата: 05.82 Balticblau metallic
Мда всеки по-кадърен тапицер ще може да ти прешие кожата от друга седалка на твоята. Действай смело! 

Oo=00=oO Roses are red, violets are blue, I love my bimmer more than you.
- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Игор колите
Благодаря ви и сега някой да каже нещо и за подлакътниците 

Баварец вадя от гараж...
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
За подлакатниците ,като свалиш гърба на седалката ,ще видиш къде трябва да се захванат.С малко въображение и налагане на кората си отбележи каде да продупчиш ,задължително с дзамба дупчиш.Сглобяваш всичко и се настаняваш на бръснарското (берберското
)кресло с усмивка до ушите 

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Колега и аз съм във филма с подлакътниците. Само дето моя салон не е кожен ( за добро или за лошо)
Най-лесно става смяната - взимаш подлакътници и кори и даваш малко кеш+ твоите кори.
Не знам за рекарото дали има разлика, но при обикновените седалки, няма разлика.
Въпроса е че подлакътници в добро състояние се намират също толкова трудно.
Ако ще взимаш седалка за донор на кожа може да се измисли и тапициране на самите подлакътници (ако си намериш такива от плат).
Успех сложи някоя снимка, като приключиш с интервенциите.
Най-лесно става смяната - взимаш подлакътници и кори и даваш малко кеш+ твоите кори.
Не знам за рекарото дали има разлика, но при обикновените седалки, няма разлика.
Въпроса е че подлакътници в добро състояние се намират също толкова трудно.
Ако ще взимаш седалка за донор на кожа може да се измисли и тапициране на самите подлакътници (ако си намериш такива от плат).
Успех сложи някоя снимка, като приключиш с интервенциите.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Пусни снимки да видим ще събираш ли много пари или с малко ще те минат 

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Абе много солени тия тЪпицерски услуги. На мен ми сервираха цената от 550лв за салона от плат и една седмица чакане. А за ремонт на седалка по около 40-50лв. Това е ако аз си разнасям седалките напред-назад свалени.
Иииии се започна- купих си плат, седалките долу, разшиване на скъсаните детайли, шиене, монтаж и о чудо, цялата патардия ми излезе точно 10лв. Пети месец я търкалям вече и още не са се скъсали
. а па и не е чак толкова грозно

Иииии се започна- купих си плат, седалките долу, разшиване на скъсаните детайли, шиене, монтаж и о чудо, цялата патардия ми излезе точно 10лв. Пети месец я търкалям вече и още не са се скъсали

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

8 мнения
• Страница 1 от 1