сиво е34 комби с червена задна броня и син капак
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
сиво е34 комби с червена задна броня и син капак
Здравейте,
Онзи ден в София, около Младост 4 засякох едно е34 сиво с червена задна броня и син капак заден. Исках да го спра човечеца ама зави у лево и не успях да го засека. Не го търся да го бия, ами искам да му подаря една сива задна броня, че много грозно иначе. Ако някой се познае нека ми драсне. Офертата важи само за тоз автомобил.
Поздрави.
Онзи ден в София, около Младост 4 засякох едно е34 сиво с червена задна броня и син капак заден. Исках да го спра човечеца ама зави у лево и не успях да го засека. Не го търся да го бия, ами искам да му подаря една сива задна броня, че много грозно иначе. Ако някой се познае нека ми драсне. Офертата важи само за тоз автомобил.
Поздрави.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: сиво е34 комби с червена задна броня и син капак
Ейй , на мен ако знаеш как са ми изтрити задните гуми яла ма настигни да ми дадеш 2 хубави де
.
Хвала на такъви граждани , аз мога да му подаря 2 опушени предни мигача ако има нужда
.

Хвала на такъви граждани , аз мога да му подаря 2 опушени предни мигача ако има нужда

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Малко са хората у тоя форум дето могат да те стигнат по квото и да е
225/55/16 зимни имам 2 броя, ама па колко да са хубави....

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
KPETEH написа:Малко са хората у тоя форум дето могат да те стигнат по квото и да е225/55/16 зимни имам 2 броя, ама па колко да са хубави....
Ей така тръгват приказките , после иди доказвай че нямаш сестра

То имаше една подаръчна тема трябва да сортирам малко амбалажа .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
4 мнения
• Страница 1 от 1