Амортисьор преден капак

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Re: Амортисьор преден капак

Мнение от Maratilov e34 » 01 Фев 2011, 18:54

Колеги и аз имам такав проблем сас амортесиорчета на капака достатачно е само ниякои да даде адрес от каде ги е взел за да отидем да си вземем за тези които сме от София.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 10 Фев 2011, 2:57

\MITETO\ DSB написа:
dokie написа:Аз пък да ви кажа за тези от 5лв... не стават ТОТАЛНО... след доста преправяне - за да ги напасна ги сложих... е да... отваряха от натискането на копчето, ама не съвсем догоре, че са по-къси.... но не е това проблема....
След няколко дни започнах да им давам леко начална скорост за да отварят... но и това не е проблема...
ПРОБЛЕМЪТ: няма и 2 месеца след поставянето им НЯМАМ никакакви хамортесьори на багажника... абсолютно никакви.... все едно са свалени...
Само чакам да се стопли времето и си слагам старите... :mhihi: то пък взе, че сняг заваля... :driving: заради което и се прибирам чак сега ;).... яко дрифт :mhihi:

Проблема е само в твоя телевизор :yes: При мен си работят. :dunno:

колега май само твоите издържаха. Давай и на нас от тях, че ся ползвам жената :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: e36 is
Мечтае да кара: M8 ...

Мнение от stenilkata » 16 Дек 2014, 23:42

Колеги а за тези които са от Пловдив да знаете от къде могат да си вземат за лично търся предни и задни за е36 купе :D

Предишна

Назад към E34