питане за генерация е34 м50 б25
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bobit
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e28 520
- Детайли за колата: Old but gold
питане за генерация е34 м50 б25
Колеги скоро си закупих въпорсната кола , но цялата генерация от мястото където е бил катализатора натам не става. Въпорса ми е с какво е взаимнозаменяема и как ще ме посъветвате да постъпя.Обичам звука на 6 така, но не искам да ме чуват от Пазарджик като паркирам в София.Отворен съм към всякакви предложения които са до към 200 лева. 

Класиката не е ретро , тя е вечна.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: питане за генерация е34 м50 б25
Намираш си същата и я слагаш. За тея пари ще намериш. Даже в продава мисля, че имаше наскоро.
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
И аз имам питане за генерация какво може да се направи за да се възстановят шпилки на колекторите на които се завива генерацията. Шпилките са изтънели и не може да се завие гайка на тях пробвах вариант да навия медна тел и да използвам гайки против развиване които са сплескани от единия край но от 6 2 не можах да оправя и 2те са на една тръба. Въпроса е да не се сваля генерацията и колекторите.
Всички пътища водят към НАДИН 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Купете си нова на полмостроу , полска , идва със средно и задно гърне на около 300 и малко лева чисто нова .

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Аз за мойта двайска мислех да си взема това, както каза колегата преди мен. Разгледай им сайта.
(да не се счита като реклама, просто насочвам колегата)

(да не се счита като реклама, просто насочвам колегата)
Здравейте колеги,
видях съвсем случайно коментари за посочената фирма за генерация за е34. Имате ли наблюдение какъв материал е, колко е шумна и във времето гние ли бързо?
Питам защото преди има няма 3 години смених крайното гърне (е34 520и) с някакво за около 200лв може и малко повече да е било. 1 година стоя колата в гараж и за цялото това време от 2 години на улицата започна да гние най-отзад и отдолу,където се стича водата и има дупка.
Дне ме поочука и грашушка. Ако имате добра технология за изправяне на вдлъбнатините по таван, капаци и врати, ще се радвам да споделите!
Поздрави,
Юли
видях съвсем случайно коментари за посочената фирма за генерация за е34. Имате ли наблюдение какъв материал е, колко е шумна и във времето гние ли бързо?
Питам защото преди има няма 3 години смених крайното гърне (е34 520и) с някакво за около 200лв може и малко повече да е било. 1 година стоя колата в гараж и за цялото това време от 2 години на улицата започна да гние най-отзад и отдолу,където се стича водата и има дупка.
Дне ме поочука и грашушка. Ако имате добра технология за изправяне на вдлъбнатините по таван, капаци и врати, ще се радвам да споделите!
Поздрави,
Юли
6 мнения
• Страница 1 от 1