в новият брой на АутоБилд Е34 touring
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
в новият брой на АутоБилд Е34 touring
В новият брой на аутобилд №21 има
сравнение м/у нисан 350Z и BMW Z4 coupe 3.0 si като зедката е с по малко мощност от по-малък работен момент. но е по-добре настроен и колата е по-динамична,печели и по точки.
има снимки от пловдивският панаир на новото 325 купе.
има сравнение м/у бмв 523 и шевролет епика.
това е смешно.
и в края има преглед на употребявани автомобили
bmw e 34 touring.
Бърз и пъргав-удоволствието от шофирането при бмв не е само рекламен слоган, а действителност.
посочени са някои слаби места.
Бмв 520и туринг е комби за активно шофиране. Стига шарнирите на предното окачване да не са разбити. Други възможни слабости на бавареца са откачащи се работни колела на водната помпа, луфтове в кормилното управление, разбито окачване на задната ос и преждевременно износена автоматична предавателна кутия. Ръждата не е проблем освен на ауспуха, платката на арматурното табло откача в следсвие на "манипулации".
имайте това в предвид.
сравнение м/у нисан 350Z и BMW Z4 coupe 3.0 si като зедката е с по малко мощност от по-малък работен момент. но е по-добре настроен и колата е по-динамична,печели и по точки.
това е смешно.
bmw e 34 touring.
Бърз и пъргав-удоволствието от шофирането при бмв не е само рекламен слоган, а действителност.
Бмв 520и туринг е комби за активно шофиране. Стига шарнирите на предното окачване да не са разбити. Други възможни слабости на бавареца са откачащи се работни колела на водната помпа, луфтове в кормилното управление, разбито окачване на задната ос и преждевременно износена автоматична предавателна кутия. Ръждата не е проблем освен на ауспуха, платката на арматурното табло откача в следсвие на "манипулации".
имайте това в предвид.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Адски полезно колега, още утре ще се обзаведа с един брой Билд.
Че бях твърдо за 5-та комби, ама и Е36 много ми харесват...и както мислех, че лесно ще избера модела май ще се окаже, че това ще ми е най-трудно.
Че бях твърдо за 5-та комби, ама и Е36 много ми харесват...и както мислех, че лесно ще избера модела май ще се окаже, че това ще ми е най-трудно.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
в интересна истината петицата комби е34
в интересна истината петицата комби е34 е много добър модел ... поне на мен ми харесва
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а
много ме кефи как инженерите от бмв са успяли да направят дългото 4.80м купе да изглежда компактно с извитата линия на задната част придаваща много спортно излъчване
примерно от същия клас ауди и мерцедес са меко казани смешни
изглеждат като недоносчета
ауди с няква свинска задница която изглежда с наднормено тегло
мерцедес със стопчета които са от полско фятче и прекалено постна задница.
докато бмв е съвършено!!!

примерно от същия клас ауди и мерцедес са меко казани смешни
изглеждат като недоносчета
ауди с няква свинска задница която изглежда с наднормено тегло
мерцедес със стопчета които са от полско фятче и прекалено постна задница.
докато бмв е съвършено!!!

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: в новият брой на АутоБилд Е34 touring
ian190 написа:В новият брой на аутобилд №21 има
това е смешно.
bmw e 34 touring.
имайте това в предвид.
А бе нещо сте се объркали, в новият брои на Ауто Билд няма такива работи!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Има, имаааааа. Ама беше новия брой когато е пусната темата. Сега вече не е новия
Пък и, ако беше решил да пуснеш този пост по-рано днес щях да мина да ти го донеса. Така и така ходих до Николаево, щях да се отбия да те видя. И не се сърди, наистина на отиване бързахме(въпреки че като стигнахме разбрахме, че е било напразно
) и за това не ти се обадих
Другия път обаче - непременно.

9 мнения
• Страница 1 от 1