Вибрация в купето след 100км/ч (решено)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Вибрация в купето след 100км/ч (решено)

Мнение от Dirty M5 driveR » 31 Май 2014, 22:38

Аз ти говоря, ти ми приказваш... Нали това се опитвам да обясня. За да я имате тая вибрация/биене/тресене значи нещо не е ок. Само че форума не е сервиз. Тука се изрежда кое може да не е ок, вие действате да го проверите. И пак казвам - може проблема при е34 да се окаже като този при е39. Но моите наблюдения не сочат това.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 02 Юни 2014, 18:20

Манчев73 написа:слагал съм от 38 и 31....има ли поне един с кола нетресяща м/у 85 и 95 км?
Моята не тресе...в този диапазон тресе от баланс, а там давам само на един човек да пипа. И това го твърдя не само за моята кола, а за всички е34-ки, дето си правим гумите на едно и също място. 80% от баланс машините не са калибрирани с години или са брутални китайски ментаци...това с допълнение калпав гумаджия със заплата 600лв и ето ти тресене в най-различни скорости
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 02 Юни 2014, 18:33

И мойта не тресе, а да съм с хубави гуми не съм, имам напълно разбит хебел и не тресе. Поддържам Митака за причина да е баланса. Веднъж ми тресяло от задни небалансирани, но при други скорости.

Предишна

Назад към E34