Моторче за оборотите на празен ход.
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Моторче за оборотите на празен ход.
Моля някой от колегите, който се е занимавал с почистването на това чудо да обясни как става свалянето и почистването му, а също така ако някой има снимка с местоположението. Дочувам, че е гадна работа. Благодаря.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
иди някъде където чистат дюзи с ултразвук, 10 кинта е демонтаж, чистене и монтаж.
Иначе се намира под всмукателните колектори, като залегнеш от радиатора може и да я видиш
Иначе се намира под всмукателните колектори, като залегнеш от радиатора може и да я видиш

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Значи за стъпковия мотор въобще не ти трябва да го чистиш с ултра звук той не е като дюзите финен. Спокойно можеш да го свалиш сам и почистиш с короселин.
За моторчето
Нека някой, който го е правил да обясни стъпка по стъпка как се сваля и почиства. Благодаря.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
ето тука ще видиш как става
:
http://www.unitedbimmer.com/kb-e36-icvcleaning.php
за М50 е по същия начин !

http://www.unitedbimmer.com/kb-e36-icvcleaning.php
за М50 е по същия начин !
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Колегата BMW5820iA ме е изпреварил. Бях на работа сутринта и нямаше как да ти отговоря. Иначе темата е много точна. Аз я ползвах като си чистех моята машинка за празния ход. Внимавай само, че има едни щипки, които лесно се чупят. С Vipers като се шашнахме и решихме, че сме счупили колектора, но да чукна на дърво се оказа само едната щипка.
Успех и приятна занимавка
П.С. То не е ли М50 в темата или е М52?

П.С. То не е ли М50 в темата или е М52?

6 мнения
• Страница 1 от 1