м50 с вал от тдс и къси биели неще да пали
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
м50 с вал от тдс и къси биели неще да пали
преди доста време почнах да събирам мотора по малко сложих му вал биели бутала колектори с дросел от 2и5 лек маховик от м20 сас стартер друго не съм барал вчера го пуснах на колата но неще да пали свещите са уляти с бензин искра има но слаба върти тръгва уш че ще запали но не пали нещо буксите ли да съм объркал че забравих вече как беше , има две еднакви букси едната от тях е за степ мотора а другата предполагах че е за този датчик в колектора до дросела , не съвпада там обаче , дали защото е от 2и5 колектора или просто съм объркал нещо , нямам го на лице моя стария за сажаление и немога да сравня , пробвах да обърна буксите на датчика на главата и на коляновия вал пак не пали и не пали 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: м50 с вал от тдс и къси биели неще да пали
Аз имах ядове с датчика на коляновия вал. Може да работи още много, ако не се пипа. Но като се свали вътре пада изолацията на кабелите и става мазало. Но ако е от него при малко по-продължително въртене трябва да запали.
смених тоя датчик и пак не пали на дарпане запали но мн трудно и се форсирваа само като и дам мн плавно газ и то на място , иначе иска да гасне и след това на стартер пак не пали , искрата на свещите все още е мн слаба , може ли да е объркана центровката на вануса !!!
смених и този датчик в смукателите защото от 2и5цовите колектори беше с друга букса
смених и този датчик в смукателите защото от 2и5цовите колектори беше с друга букса
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Я погледни масата на мотора как е ..На дясната лапа се намира .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

4 мнения
• Страница 1 от 1