скоростната ми кутия е в авариен режим
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: скоростната ми кутия е в авариен режим
fuliana написа:Здравей те имам нужда от помощ скоростната кутия влиза в авариен режим и мога да карам само на трета ,като я закача на компютър не дава грешки,като не е в авариен режим си превключва нормално ходих по сервизи казват много различни неща дайте съвет и да кажа,че колата не е BMW ,а пежо 206 цц,но във вашият форум я има тази тема и се надявам някой да ми помогне
Едно Пежо го правеше това поради прегряване , бяха сменили водния радиатор с по-малък и поради недобро охлаждане кутията минаваше в авариен режим , може и от дпф филтъра да е , ако има такъв , но първо каквото по-горе колегата посъветва . Успех.
На Е34 диагностиката не помага. При мен си беше проблема в някъв датчик за оборотите или нещо подобно. Но после ми се счупи задната и направо сложих ръчка.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
sod518i написа:На Е34 диагностиката не помага. При мен си беше проблема в някъв датчик за оборотите или нещо подобно. Но после ми се счупи задната и направо сложих ръчка.
Датчиците са два- двата черни цилиндъра. Единият е за скоростта на въртене на турбината, другият за скоростта на въртене на изхода на кутията По принцип се хващат лесно, двата са еднакви и струват по около 100лв. всеки.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2