Реглаж на предни напречни наклони чрез...
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Реглаж на предни напречни наклони чрез...
... ексцентрични болтове на носачите. На това попаднах тия дни, ровейки се из интернет http://onemengineering.hopout.com.au/Pr ... ustmentkit
Само че не е упоменато на кои носачи се поставят. Логиката е да са на долните. Моя въпрос е пробвал ли е някой това нещо, било то и само с разстъргване на отворите на болтовете на елипса (което аз не смятам за удачно де). Ще имам работа по ходовата част скоро и искам да знам дали да се занимавам. Ако не събера достатъчно мнения дотогава най-вероятно ще го пробвам. Целта ми е не само да си оправя различията в наклоните на двете колелета, а като цяло да има възможност за реглажа им. Другият вариант е чрез движение на тампоните на макферсъните чрез разпробиване на отворите за шпилките им, за което също бих искал да чуя мнения. Ако някой и го е пробвал ще е супер. Това е
Аз ако открия нещо по въпроса ще ъпдейтвам. Сега сте вие 
Само че не е упоменато на кои носачи се поставят. Логиката е да са на долните. Моя въпрос е пробвал ли е някой това нещо, било то и само с разстъргване на отворите на болтовете на елипса (което аз не смятам за удачно де). Ще имам работа по ходовата част скоро и искам да знам дали да се занимавам. Ако не събера достатъчно мнения дотогава най-вероятно ще го пробвам. Целта ми е не само да си оправя различията в наклоните на двете колелета, а като цяло да има възможност за реглажа им. Другият вариант е чрез движение на тампоните на макферсъните чрез разпробиване на отворите за шпилките им, за което също бих искал да чуя мнения. Ако някой и го е пробвал ще е супер. Това е

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Re: Реглаж на предни напречни наклони чрез...
BMW Front Camber Adjustment
е това ти е нужно момко.....ако съм те разбрал правилноhttp://www.bavauto.com/shop.asp
е това ти е нужно момко.....ако съм те разбрал правилноhttp://www.bavauto.com/shop.asp

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Аз болтовете, които споменавам са посочени в сайта. Само не знам доколкото е достоверен. Така или иначе въпроса ми е свързан само и единствено с реглажа на напречен наклон на преден мост посредством ексц. болт на носача. Наясно съм за всякакви camber plates, но не това питам. Някак си и не ми се дават 4-500лв.
Тъй че моля да се придържате към въпроса на темата. Ако никой няма информация и не може да даде съвет аз така или иначе съм се навил да го пробвам. Но ако някой го е пробвал преди мен и е видял, че не става, ще е добре да ми спести занимавката. За тампоните на макферсъните също.
Намерих една стара тема, в която един колега препоръчва на автора на монтира долните носачи на по-външните отвори на магарето. Съответно автора казва, че горния носач иде къс. Повече обосновки нямаше.

Намерих една стара тема, в която един колега препоръчва на автора на монтира долните носачи на по-външните отвори на магарето. Съответно автора казва, че горния носач иде къс. Повече обосновки нямаше.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Недей да откриваш топлата вода. Писал съм ти на ЛСDirty M5 driveR написа:Намерих една стара тема, в която един колега препоръчва на автора на монтира долните носачи на по-външните отвори на магарето. Съответно автора казва, че горния носач иде къс. Повече обосновки нямаше.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Да вдигна малко темата и да споделя, че днес опитах да си коригирам проблемния наклон, като разпробих отворите в бомбето (за шпилките на тампона) на елипса. Ограничаващо е разстоянието от външния отвор за шпилката до големия отвор в бомбето. Посочил съм го на снимката. Не исках да стигам до крайности и не съм пилил прекалено близко до отвора. Цялото изместване на тампона е под 10мм, а в градуси на колелото - от +0.35 стана -0.20. Съвпадна точно с наклона на другото колело и оставих нещата така. Не е очаквания мод
, но поне ги докарах да са еднакви, и в норми.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
6 мнения
• Страница 1 от 1