cobra XRS 9400 антирадар
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
cobra XRS 9400 антирадар
може да ми честите
сдобих се с
cobra XRS 9400 антирадар
и даже имам искарано захранване за него
) само го включх и хоп ...
сега идва момнта с дискусията ефективен ли е ... ще ви пиша като го пробвам ама нещо немога намериа куки с радар ... ако някой има опит да пише
сдобих се с
cobra XRS 9400 антирадар
и даже имам искарано захранване за него

сега идва момнта с дискусията ефективен ли е ... ще ви пиша като го пробвам ама нещо немога намериа куки с радар ... ако някой има опит да пише
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
говорих с едни познати
говорих с едни познати
радарите на полицията са само еидн модел дискотирано е
хубавото е че са с X band но понеже са 3 вида сме касметлий защотот се ползва точно америкаската честота демек всички антирадари кобра ги хващат и 3 бандовите с X band също
прави ги българска фирма и по бензиностанциите работят на K band ...
тва естествено е апокрифно и не гарантирам 100% достоверност .... ама накратко и с 3 бандов радар сте номер едно
) има K, X и сте номер едно
лошата новина ...вие ги фаштате ама те си седиат радара към небето виждат ви дигат и оп кои е уловен ... вариант две седи и не бачка и хоп и ви фаштат и вие оищите но те вече имат скороста ...
радарите на полицията са само еидн модел дискотирано е
хубавото е че са с X band но понеже са 3 вида сме касметлий защотот се ползва точно америкаската честота демек всички антирадари кобра ги хващат и 3 бандовите с X band също
прави ги българска фирма и по бензиностанциите работят на K band ...
тва естествено е апокрифно и не гарантирам 100% достоверност .... ама накратко и с 3 бандов радар сте номер едно

лошата новина ...вие ги фаштате ама те си седиат радара към небето виждат ви дигат и оп кои е уловен ... вариант две седи и не бачка и хоп и ви фаштат и вие оищите но те вече имат скороста ...
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Вариант 3 -попадате на лазерен радар с включена функция против засичане и не разбирате как така ви спират а вие не сте и разбрали!!!
п.п:аз съм горял по 3тия вариянт затова го споделям!
BMW Service Team
ми незнам защо :)
ми незнам защо
но досега на познавам някои да е попадал ....
а и имама 3 акта от последниа месец за превишена скорост сичко е TR-4
но иначе да антирадара не дава никво предимство ... освен ан дълаг път и е безмислено да си копуваш скъп ... като помага само ако има трафик за да мерят на всички...

но досега на познавам някои да е попадал ....
а и имама 3 акта от последниа месец за превишена скорост сичко е TR-4
но иначе да антирадара не дава никво предимство ... освен ан дълаг път и е безмислено да си копуваш скъп ... като помага само ако има трафик за да мерят на всички...
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
IAV написа:Вариант 3 -попадате на лазерен радар с включена функция против засичане и не разбирате как така ви спират а вие не сте и разбрали!!!
Може ама трябва да си горял в УСА или някъде другаде. Само не и в БГ. Тук лазерни радари ще има през 23 век.

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-RoK!
Особено тая функция против засичане ме разби от всякъде. Къде си видял да измислят нещо на което да не измислят начин да го прецакат
Нема такова животно..
Особено тая функция против засичане ме разби от всякъде. Къде си видял да измислят нещо на което да не измислят начин да го прецакат

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
7 мнения
• Страница 1 от 1