Климатроник на мястото на климатика
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Климатроник на мястото на климатика
Здравейте,
Едно въпросче: Какво трябва за да се направи въпросната смяна и дали въобще си струва разправията?
Мерси
Едно въпросче: Какво трябва за да се направи въпросната смяна и дали въобще си струва разправията?
Мерси

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Климатроник на мястото на климатика
Според мен Не,освен ако не ти подаряват частите и ти го сменя без пари.
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Старото "прасе" под таблото излиза и вкарваш другото с десетте моторетки /след като си го ревизирал обстойно, щото после ядовете почват/:mhihi: ....Накратко - отвътре в купето става весело, а нещата трябва да се изпипат внимателно. Освен това - управление, модул, централна духалка...В парично отношение не е голяма инвестиция, с оглед на това че донори бол, а тези са им най-непродаваемите чарколяци...Нещата не са сложни, мерак да имаш.
...Предимно се запасяваш с нерви и дух за пипкава работа /аз така се бех нахъсил, че ми стана фикс-идея/. Освен ако не се намери рядък мераклия за затриване, който няма да има конкурент в цената за труд:lol:
...Предимно се запасяваш с нерви и дух за пипкава работа /аз така се бех нахъсил, че ми стана фикс-идея/. Освен ако не се намери рядък мераклия за затриване, който няма да има конкурент в цената за труд:lol:
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- georgistz
- Потребител
-
- Кара: E34 M50B20, лето господне 1994-о
- Мечтае да кара: същото
Обратния вариант е по-добър, че от климатроника само разправии и никаква полза. Моторчетата на клапите са със слаб захват и се чупи. Резултата е, че вее когато, където и както си поиска. Отделно и "меча" е източник на проблеми.
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
Перкай си с климата като искаш топло ,,топло като искаш студено,, студено,просягаш се и готово,климатроника е по мързеливо ,но и повече ядове както казват колегите,освен ако няма сериозна ревизия

- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Благодаря за мненията 
Така или иначе трябва да правя ревизия на отоплението, че при минусуви температури почти го няма. Имам условията да го направя ъпгрейда, както някой от вас казаха, че чарколаците не са много скъпи. Не знаех, че правят проблеми тези климатроници.

Така или иначе трябва да правя ревизия на отоплението, че при минусуви температури почти го няма. Имам условията да го направя ъпгрейда, както някой от вас казаха, че чарколаците не са много скъпи. Не знаех, че правят проблеми тези климатроници.
6 мнения
• Страница 1 от 1