Предавателни числа и ................
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Предавателни числа и ................
Здравеите колеги, имам една молба, ако можете да помогнете. Интересуват ме предавателните числа на скоростната кутия и дефренцияла на 520 i 24 v, 6 цилиндровия мотор 2000сс модела 91 или 92 година, скоростите имат надпис ГЕРТРАГ.
.
виж в търса4ката на форума.. доста теми има отностно това...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
?????
Отказах се да рова и тука ...................................................................................................................................................
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
?????
Колега, стига да се не убидиш, аз че съм киорчо, спор нема, видяхте че карам Москвеч, а не БМВ, и тоия с моско да се оправя.Преди писането на темата потърсих помощ с лични съобщения, преди личните собщения рових из клуба около 2 седмици, намерих дани и предавателните числа на 2-3 вида скоростни кутии и таблица с предавателните числа на дефренциялите, проблема е че има скорости Гертраг, а в последствие разбрах и за ЗФ. Колкото повече неща намирам кашата става по голяма, затова се наех да видя с какво се наемам и какви скорости сме спасили от претопяване. До тук добре, доиде сложното, от по-предишни написаните мнения установих, че има кожуши на Гертраг, авътрешноста на скоростите са ЗФ. Убъркването идва от там че различните модели на скоростете и модела са с различни предавателни числа.
Да подосаждам отново, остана не много да разбера с какво разполагам, намерихме некакви числа на Гертраг = ; 1- 3,57 ; 2- 2,04 ; 3- 1,34 ; 4- 1,00 ; 5- 0,82 ; R- 3,21. Скорости ZF = ;1- 3,83 ; 2- 2,20 ; 3- 1,40 ; 4- 1,00 ; 5- 0,81 ; R- 3,46 , ако съм на верния път, и това са истинските предавателни числа на кутиите, останалото ще бъде изчислено, та питането ми е ТОВА ЛИ СА , защото има и вариянт при които пета предавка е 1,00
6 мнения
• Страница 1 от 1