Проблем с парното
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
Re: Проблем с парното
metalium написа:plboy ne не колега не се опрви се една и саща нямам хубаво парно и това е и сега имам ядове стрелката пончкога ми стои след 12-си и като я огася и и сле малко пак дам контакт и стрелката отива чак на следващата чартичка и немога да разбера защо ?
1 - температурата трябва да ти е на 90 няма значение от оборотите, така ли е ?
2 - С клапанчетата какво стана - напълно възможно е те да ти намаляват дебита както писа Zvetiko
3- допълнителната водна помпа работи ли ти
King Regards, 0888 750 222
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
plboy написа:metalium написа:plboy ne не колега не се опрви се една и саща нямам хубаво парно и това е и сега имам ядове стрелката пончкога ми стои след 12-си и като я огася и и сле малко пак дам контакт и стрелката отива чак на следващата чартичка и немога да разбера защо ?
2 - С клапанчетата какво стана - напълно възможно е те да ти намаляват дебита както писа Zvetiko
а варянта главата да е пробила отпада ли ?
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
biem_w написа:plboy написа:metalium написа:plboy ne не колега не се опрви се една и саща нямам хубаво парно и това е и сега имам ядове стрелката пончкога ми стои след 12-си и като я огася и и сле малко пак дам контакт и стрелката отива чак на следващата чартичка и немога да разбера защо ?
а варянта главата да е пробила отпада ли ?
Отпада - няма надуване и загуба на течност, Колата каза колегата е обезвъздушена.
King Regards, 0888 750 222
Щом има вода и е добре обезвъздушена, като загрее пипни радиатора, ако е хладък сменяй водна помпа и ще забравиш.

- kiro_roki
- Потребител
-
- Кара: БМВ 520 91 год.

ИСКАМ да попитам защо не ми духа нищо от кам шофорската страна ни топло ни студено на предния прозореце салбо от към ШОФОРСКАТА страна иначе от пасажерската страна всичко е ОК духа си топло студено свеж ваздух силно слабо.знам за клапите до двигатела работят,флтъра на климатикае свален за по голяма сила на обдухване ефекта е нулев.мисля че някоя клапа в купето не отваря кам шофора ако може някои да ми каже коя точно клапа или моторче в купето или някаде другаде с подробна информация ще сам ви благодарен защото ми писна да разглабям ел.таблото БЛАГОДАРЯ ВИ...........

- metalium
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34
plboy написа:metalium написа:plboy ne не колега не се опрви се една и саща нямам хубаво парно и това е и сега имам ядове стрелката пончкога ми стои след 12-си и като я огася и и сле малко пак дам контакт и стрелката отива чак на следващата чартичка и немога да разбера защо ?
колата си държи 90 градоса няма проблеми радиатора си е топъл допълнителната помпа си работи много добре обаче пак няма хубаво парно пробвах да махна клапаните сложих една тетка да няма кво да спира водата и пак няма

- metalium
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34
kiro_roki написа::help: ЗДРАВЕИТЕ.колеги и спецелисти тук съм нов съвсем нов имам почти сходен проблем с вашия имам бмв 520 91 година с врътки ми е парното и градуси и можеби двуозонов климатик не разбирам не работи поради спукан радятор и изтекал фриох.
ИСКАМ да попитам защо не ми духа нищо от кам шофорската страна ни топло ни студено на предния прозореце салбо от към ШОФОРСКАТА страна иначе от пасажерската страна всичко е ОК духа си топло студено свеж ваздух силно слабо.знам за клапите до двигатела работят,флтъра на климатикае свален за по голяма сила на обдухване ефекта е нулев.мисля че някоя клапа в купето не отваря кам шофора ако може някои да ми каже коя точно клапа или моторче в купето или някаде другаде с подробна информация ще сам ви благодарен защото ми писна да разглабям ел.таблото БЛАГОДАРЯ ВИ...........
колега не е от ел моторчетата щом от дясно е ок а от лчво е зле значи има някои изваден или скъсна маркуч които провежда въздоха....
- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
metalium написа:kiro_roki написа::help: ЗДРАВЕИТЕ.колеги и спецелисти тук съм нов съвсем нов имам почти сходен проблем с вашия имам бмв 520 91 година с врътки ми е парното и градуси и можеби двуозонов климатик не разбирам не работи поради спукан радятор и изтекал фриох.
колега не е от ел моторчетата щом от дясно е ок а от лчво е зле значи има някои изваден или скъсна маркуч които провежда въздоха....
Е, сега - маркучи... Въздуховоди, пластмасови...

Няма как да се изхлузи просто така въздуховод, те са с гъвкави зони и авансова дължина, нанизват се под напрежение в отворите на духалките. За скъсване да не говорим.

Колегата не е уточнил в шофьорските крака има ли духане

Не е зле да се погледне тая клапа отваря ли... Снимката е примерна, 91-ва "прасето" трябва да е 2-ро поколение, с микс моторче вдясно, не с жило.
Тия занимавки са кофти тръпка, табла и конзоли падат, ама...
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3