От дигитален към механичен километраж
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
От дигитален към механичен километраж
Здравейте колеги ,
Моля за информация дали е възможно да сменя дигиталният километраж на е34 93г. 520i с механичен , че ми омръзна да търся читав дигитален с работещи уреди.Идеята ми е дали ще има някаква разлика в буксите и дали ще работи нормално.
Благодаря предварително.
Моля за информация дали е възможно да сменя дигиталният километраж на е34 93г. 520i с механичен , че ми омръзна да търся читав дигитален с работещи уреди.Идеята ми е дали ще има някаква разлика в буксите и дали ще работи нормално.
Благодаря предварително.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: От дигитален към механичен километраж
Понеже го играх филма, ама наобратно !
Не си заслужава човек - всички механични са с изядено зъбно колело, за което ми поискаха 25+ лева !
Ще стане, ако броят на буксите е еднакъв !
Т.е. ако таблото ти е без "чек контрол", най-вероятно си с две букси ! Което ще рече че старото табло ти върши работа !
Моят съвет е да си търсиш от някоя англичанка - аз съм с такова и съм доволен (стига да не ти пречи показанието в mph и mpg, и показанието на резервоара) ! За 20 лева го купих, и си му работи и свети всичко !
И не на последно място - повечето понеже недовиждаме, и слагаме 5w крушки за осветление ! И се еВава мамата на светловодите !
Ако толкова ти е зор - моето старото табло си седи ! Подарявам ти го ако е зор !
Не си заслужава човек - всички механични са с изядено зъбно колело, за което ми поискаха 25+ лева !
Ще стане, ако броят на буксите е еднакъв !
Т.е. ако таблото ти е без "чек контрол", най-вероятно си с две букси ! Което ще рече че старото табло ти върши работа !
Моят съвет е да си търсиш от някоя англичанка - аз съм с такова и съм доволен (стига да не ти пречи показанието в mph и mpg, и показанието на резервоара) ! За 20 лева го купих, и си му работи и свети всичко !
И не на последно място - повечето понеже недовиждаме, и слагаме 5w крушки за осветление ! И се еВава мамата на светловодите !
Ако толкова ти е зор - моето старото табло си седи ! Подарявам ти го ако е зор !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Много ти благодаря за съвета.Ще потърся такова американско кадето викаш , че ми е все тая дали е в mph и mpg въпроса е , че ми писна вече без никаква индикация за изминатите километри а и доста трудно се намира читаво дигитално камо ли за 20лв. като при теб
Благодаря отново.

Благодаря отново.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
А защо не си вземеш един нов лентов кабел и да си решиш проблема веднъж завинаги? Има тема по въпроса, мисля че 30 евро беше кабела. Аз мисля така да направя, щото не си струва да търся употребявано табло без никаква гаранция, че няма да замине и то след месец.
По принцип и това не е зле като идея .Четох темата и си заслужава ама при мен проблема е, че при мен цялото табло си е засмяна - не му работи правилно литрите на бензина и си е доста надрано стъклото .Така че ще трябва да се търси ново колкото и да не ми се иска.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Вземи си електронно, не се занимавай с глупости. За бензиномера, ако и с друго табло се бъзика, значи проблема не е в него. Относно крушките, колегата е прав. Не бива да се слагат по-мощни от тези, които производителя е определил, защото освен светловода, отделената топлина може да нанесе и други поражения. Аз по тази причина го наблъсках със светодиоди и сега грее като елха без да топли, като стар съветски телевизор.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
alchohol написа:Аз по тази причина го наблъсках със светодиоди и сега грее като елха без да топли, като стар съветски телевизор.
A свети ли равномерно?>
Сподели малко снимки на дизайна на цялата подсветка.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
cod-cdbp написа:alchohol написа:Аз по тази причина го наблъсках със светодиоди и сега грее като елха без да топли, като стар съветски телевизор.
A свети ли равномерно?>
Сподели малко снимки на дизайна на цялата подсветка.
Малко стана

Първата снимка е с меко казано лошо качество, без светкавица-толкова, но няма как иначе. На живо гледката е доста по-приятна

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

8 мнения
• Страница 1 от 1