Смяна на двигателя

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E34

Re: Смяна на двигателя

Мнение от apostrofix » 06 Авг 2013, 14:13

Ако може да ползвам темата на колегата, че модераторите не ми дават да си пусна нова. И аз обмислям смяна на двигателя. В момента съм с 518и с ръчни скорости и М43Б18, но вече ми омаля + че ми похарчва малко масло. Иска ми се да го сменя с 6цил. но не знам какво още трябва да се смени. Мисля, че дисковете са по-големи, май и генерацията трябва. Като цяло не разбирам много, за това моля за помощ. Моля ви обяснете какво трябва, а също ако имате представа и колко би излязла цялата операция като цена.
Евентуалната смяна ще е с М50Б20, М20Б25 или М50Б25.

п.п. не можа да намеря такава тема за смяна от 4цил към 6цил.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 TU 1999г.
Мечтае да кара: BMW М 5

Re: Смяна на двигателя

Мнение от E39 Rider » 08 Авг 2013, 15:51

apostrofix написа:Ако може да ползвам темата на колегата, че модераторите не ми дават да си пусна нова. И аз обмислям смяна на двигателя. В момента съм с 518и с ръчни скорости и М43Б18, но вече ми омаля + че ми похарчва малко масло. Иска ми се да го сменя с 6цил. но не знам какво още трябва да се смени. Мисля, че дисковете са по-големи, май и генерацията трябва. Като цяло не разбирам много, за това моля за помощ. Моля ви обяснете какво трябва, а също ако имате представа и колко би излязла цялата операция като цена.
Евентуалната смяна ще е с М50Б20, М20Б25 или М50Б25.

п.п. не можа да намеря такава тема за смяна от 4цил към 6цил.

Трябва ти ново ЕКУ комп.
новия двигател които ще е с лапите
съденителя
маховика
скорустите
кардана
дифренциала
пулоските

абе що не си купиш една е34-ка с по голям двигател че за тия всичките чаркалъци ти си направи сметка колко пари ще фръкнат.
Изображение

Предишна

Назад към E34