Смяна на двигателя
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- apostrofix
- Потребител
-
- Кара: E34
Re: Смяна на двигателя
Ако може да ползвам темата на колегата, че модераторите не ми дават да си пусна нова. И аз обмислям смяна на двигателя. В момента съм с 518и с ръчни скорости и М43Б18, но вече ми омаля + че ми похарчва малко масло. Иска ми се да го сменя с 6цил. но не знам какво още трябва да се смени. Мисля, че дисковете са по-големи, май и генерацията трябва. Като цяло не разбирам много, за това моля за помощ. Моля ви обяснете какво трябва, а също ако имате представа и колко би излязла цялата операция като цена.
Евентуалната смяна ще е с М50Б20, М20Б25 или М50Б25.
п.п. не можа да намеря такава тема за смяна от 4цил към 6цил.
- E39 Rider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520 TU 1999г.
- Мечтае да кара: BMW М 5
Re: Смяна на двигателя
apostrofix написа:Ако може да ползвам темата на колегата, че модераторите не ми дават да си пусна нова. И аз обмислям смяна на двигателя. В момента съм с 518и с ръчни скорости и М43Б18, но вече ми омаля + че ми похарчва малко масло. Иска ми се да го сменя с 6цил. но не знам какво още трябва да се смени. Мисля, че дисковете са по-големи, май и генерацията трябва. Като цяло не разбирам много, за това моля за помощ. Моля ви обяснете какво трябва, а също ако имате представа и колко би излязла цялата операция като цена.
Трябва ти ново ЕКУ комп.
новия двигател които ще е с лапите
съденителя
маховика
скорустите
кардана
дифренциала
пулоските
абе що не си купиш една е34-ка с по голям двигател че за тия всичките чаркалъци ти си направи сметка колко пари ще фръкнат.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2