как се регулират оборотите ........
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
как се регулират оборотите ........
някой знае ли как се регулират оборотите на празен ход ?
чух от тук от там че ставало с винтчето за регулиране упора на дроселната клапа , т.е. като я поотвориш малко и се покачват оборотите.
ама мене малко ме съмнява и си мисля че това би трябвало да става чрез регулиране на компютъра.
чух от тук от там че ставало с винтчето за регулиране упора на дроселната клапа , т.е. като я поотвориш малко и се покачват оборотите.
ама мене малко ме съмнява и си мисля че това би трябвало да става чрез регулиране на компютъра.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
пробвах чистих чистих какво ли не не почистих и всички връзки и уплътнения проверих и не помага - оборотите ми седат на 500 !!!
въпреки че яз съм с автомат ама си мислиа че не е нормално да са толкова ниски .
въпреки че яз съм с автомат ама си мислиа че не е нормално да са толкова ниски .
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
работи ли равномерно мотора без тресене? ако да смени въздушния филтър
иначе - дюзи, дебитомер, ланда. Да не ти смуе въздух от някъде? от "опората" на дроселовата клапа все едно подаваш газ от педала - не е решение 

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
не тресе мотора ама понякога се случва да поиграват малко оборотите .
мене това ме притеснява.
това става когато съм включил на DRIVE автомата и примерно натоваря хидравликата като правя маневри .... и тогава падат малко под 500 или започват да играят около 500 но със съвсем малка амплитуда немога да преценя колко точно е на оборотомера но надали превишава от 400 до 600.
на стенда като я закачаха не показа никакви грешки !!!
мене това ме притеснява.
това става когато съм включил на DRIVE автомата и примерно натоваря хидравликата като правя маневри .... и тогава падат малко под 500 или започват да играят около 500 но със съвсем малка амплитуда немога да преценя колко точно е на оборотомера но надали превишава от 400 до 600.
на стенда като я закачаха не показа никакви грешки !!!
.
колега спокоино и аз съм с ниски обороти и не ми тресе... но както казаха може да е от филтъра.....
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
9 мнения
• Страница 1 от 1