Ако искате ми вярвайте!!!
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
и нафта! 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Благодаря ви за мненията! И аз не вярвам!!!!!!!!!! Нищо, че ги возих магнитчетата почти 10 000 км. Сега я засичам за разход без тях, но резултата предварително го знам.
Колега аз ти вярвам
Това е от краи време и не е нищо ново
За непросветените ще поясня-тези магнити се слагат на бензинопровода които отива към мотора и уреда е така направен че стои като прастен на маркуча!
Това което правят тези магните и че между тях има сили които влияят на бензина и дозират бензина в по-равни количества,като намаляват молекулите в него!
Не съм сигурен дали го обясних правилно,но деиствително има полза от това ,но тя е минимална,разхода пада,и мощността е повече(говорим в мн малки граници).
Това не съм го измислил аз,и не е от скоро,ами са го прилагали още навремето при ГАЗ-24 и Варшавите
Сега преди да ме е оплувал някои да кажа предварително да проучи въпроса и тогава да спами!
Така че колега за мен ти си прав!

Това е от краи време и не е нищо ново

За непросветените ще поясня-тези магнити се слагат на бензинопровода които отива към мотора и уреда е така направен че стои като прастен на маркуча!
Това което правят тези магните и че между тях има сили които влияят на бензина и дозират бензина в по-равни количества,като намаляват молекулите в него!
Не съм сигурен дали го обясних правилно,но деиствително има полза от това ,но тя е минимална,разхода пада,и мощността е повече(говорим в мн малки граници).
Това не съм го измислил аз,и не е от скоро,ами са го прилагали още навремето при ГАЗ-24 и Варшавите

Сега преди да ме е оплувал някои да кажа предварително да проучи въпроса и тогава да спами!
Така че колега за мен ти си прав!

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2