BMW e34
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
BMW e34
Здравейте колеги искам да ви попитам за идеи имам свободно време и се чудех какво мога да направя по мотора м50б20 за да му дигна малко конете без да отварям мотора.Очаквам адекватни мнения и идеи.Благодря предварително
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: BMW e34
Shiloto написа:Здравейте колеги искам да ви попитам за идеи имам свободно време и се чудех какво мога да направя по мотора м50б20 за да му дигна малко конете без да отварям мотора.Очаквам адекватни мнения и идеи.Благодря предварително
Нищо с голяма осезателност не можеш да направиш.
Бях писал една тема за прекъсвач, който да прекъсва работата на компресора на климатика над определени обороти и смяна на датчика за температура на антифриза с друг, който показва по-ниска температура и от там сместа се обогатява- ако искаш я намери.Може леко подобрение да дойде и от смяна на датчика на коляновият вал- ако вече е почнал да заминава и не подава коректна информация, но това може да се установи с осцилоскоп.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Отговорът е компресор или турбо. Няма да отваряш мотора, ама ще струва 5-8 хил. лева
И след определени километри пак ще отваряш мотора щото ще пръцне.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Без да отваряш мотора не е най-доброто условие. Иначе може много неща да се направят - хубав ремап, подмяна на датчици валове, cold air intake, лек маховик, генерация (с хедъри и всико). Ама се сещаш, че всичко е пари, и от не малко. Това всичко с една ревизия на глава ще даде задоволителен ефект. Но аз лично съм останал с впечатление, че една изключително малка част от хората биха дали тези пари. Всеки скача на друг мотор, който вероятно пак се нуждае от ревизия и т.н.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Темата е за тунинг раздела.
А по темата, нищо съществено не можеш да направиш.
А по темата, нищо съществено не можеш да направиш.
6 мнения
• Страница 1 от 1