теглич на е34
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
теглич на е34
колеги взех ремарке да си возя другата кола ,че ще излиза от градската употреба....та интереса ми е да си купя теглич и да си го монтирам за да закачам ремаркето...та някои правил ли е тази интервенция да сложи теглич на кола без такав....иска ми се да е максимално заводски ...смисъл някаде да има букси да закача и готово ....всичко трябва да е добре изпипано...та всеки които е сложил теглич на кола която е нямала ако може да сподели 

bedrock city racing
Re: теглич на е34
..иска ми се да е максимално заводски ...
Колега имам оригинален такъв свален,ако имаш интерес пиши на лично.
Монтажа е елементарен ,най-много да се наложи да пробиеш 4 дупки и да хванеш кабелите от задните светлини.
Теглича е разглобяем с ключе и долната част на задната броня е различен ,има капак за теглича.
Ето ти една схема да добиеш представа

by ''kompleksa''
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Моя е като номер 1 от втората схема на Ванката... Демонтира се и се слага в багажника вдясно има си специално място за защипване...Но има един такъв проблем колега, че оригиналната букса е извън стандартите на съвременните ремаркета и решиш ли да слагаш ремарке ( съмнява ме да си поръчаш оригинално БМВ ) ще трябва да си купиш и букса преходник за да обърнеш нещата до съвременния стандарт... На мене точно веднъж ми се наложи да закача ремарке и се оказа това, което съм писал по-горе....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
cod-cdbp написа:А кабеляка?![]()
![]()
Между другото да ползвам темата.... Не съм обръщал внимание, но таблото на колата не е ли по-различно като колата оригинално е с теглич? По вероятно не е , но на мойта има втори мигачи долу под основните на колата, за ремаркето явно... Мисля че като съм аварийни светят 4те ....
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Кабеляка - махаш пластмасовата кора в долната част на багажника: м/у стоповете при заключалката и ще откриеш буксата
NikiNikolov написа:Кабеляка - махаш пластмасовата кора в долната част на багажника: м/у стоповете при заключалката и ще откриеш буксата
Няма букса там за теглича.
8 кабела са и ги резнах аз

by ''kompleksa''
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
ivan. написа:NikiNikolov написа:Кабеляка - махаш пластмасовата кора в долната част на багажника: м/у стоповете при заключалката и ще откриеш буксата
Няма букса там за теглича.
8 кабела са и ги резнах аз
Точно тия дни се чудех и аз за какво е тази букса и си мислех дали не е окбеляването за теглича ,като на самата букса е включен капаче с мост межу два от пиновете ,но с един свето диод ще проверим дали идват сигнали от стоповете така да го кажем

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
9 мнения
• Страница 1 от 1