Тотален селяндур - бяло е34, надлез Надежда

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Тотален селяндур - бяло е34, надлез Надежда

Мнение от kraininski » 26 Авг 2012, 20:07

карам си преди малко покрай жп завода(София), крайна лява лента, щото в останалите ми е тегаво на 35 гуми и тия шахти.карам със 75 км/ч при ограничение 60 и тоя въпросен гамен ми примигва отзад щото иска да кара поне с 200.нито закона ме задължава да пропусна движеща се с превишена скорост кола, нито шахтите ми позволяват.тоя ме изпреварва от дясно и аз му премигнах ей така да върна жеста, още бях спокоен.и тоя урод наби спирачки, почти спря, за малко да спра в него, и ми маха през прозореца приканващо....тръгнах да спирам и гледам вътре малко момиченце и жена му вероятно...и се отказах да спирам....ама ей пич ако прочетеш това, земи се малко в ръце щото следващия път ще почустваш или бухалката под седалката или първите три стоп патрона в пълнителя на рамото....ако не са моите ще са нечии други....такива селяни като теб не търпим, а как не те е срам да демонстрираш простотията си пред детенцето ве урод?!

престъпник на пътя - Бяло е34 с пернишки вид - пръскано с черен спрей по стопове фарове и къде ли още не....ах как не видях номера...да си направим една очна ставка в полицията

И да добавя моите подозрения за необоснованата агресия - сигурен съм че причината е в регистрацията ми - КН, само че на тоя му е далече от мисълта първо че може да нямам нищо общо с Кюстендил и второ че чуждата регистрация не е причина да си избива комплексите и да се доказва като голЕм гражданин е. какъвто посмъртно нема да стане...

Ако някой админ прецени че темата не е за тук, поне да я остави за няколко дни защото шофера на така тунингованото бмв съм почти сигурен че черпи тунинг идеи от тук :)

здраве да е и нека не приличаме на тоя!!! :bchug:
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Re: Тотален селяндур - бяло е34, надлез Надежда

Мнение от alchohol » 26 Авг 2012, 20:29

То да е само един да се ядосва човек. Одеве един "професионалист" се опита да ме натиска на околовръстното, ее гамен нагъл та дрънка, караше със сто поне. А па за магистралите да не говорим. Изпреварва се без мигач, кара се с двеста и нагоре, не знам вече на къде отиват нещата. Един така ме мина все едно бях спрял, а карах със 120, което за мен си е нормално, все пак максимума е 140.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

Назад към E34