двузонов климатроник - дясната зона прави проблем
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
двузонов климатроник - дясната зона прави проблем
Колата е е34 м20 с двузонов климатроник.Проблема е че когато е нагласено да духа студено и на двете зони,от дясно духа топло.Когато е нагласено и на двете зони да духа топло понякога от дясната духа студено
знам че може да е от клапаните на парното,но какви други варианти има?
Има ли вариант ако са клапаните да се сложат от Е39 ?

Има ли вариант ако са клапаните да се сложат от Е39 ?
THE WORLD IS YOURS
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: двузонов климатроник - дясната зона прави проблем
Колега, при теб е управлението - 99%.
Искам да използвам темата ти за да си задам и моя въпрос:
Колата е с двузонов климатроник. При включена вентилация, двете зони завъртяни на макс студено - от централните духалки, духа студено, а от триъгълните при говорителчетата и тези отпред на стъклото - духа яко горещо. Независимо какво правя-там винаги духа яко горещо. Само като включа компресора за климатика, спират да духат теи остават топли.... през другите климатика си суха студено....
Онзи ден свалих клапаните за парното - като от магазина са - перфектни - лъскави и здрави. В управлението ли да е проблема и при мен...
Искам да използвам темата ти за да си задам и моя въпрос:
Колата е с двузонов климатроник. При включена вентилация, двете зони завъртяни на макс студено - от централните духалки, духа студено, а от триъгълните при говорителчетата и тези отпред на стъклото - духа яко горещо. Независимо какво правя-там винаги духа яко горещо. Само като включа компресора за климатика, спират да духат теи остават топли.... през другите климатика си суха студено....
Онзи ден свалих клапаните за парното - като от магазина са - перфектни - лъскави и здрави. В управлението ли да е проблема и при мен...
- mModo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: WBS
- Детайли за колата: Е34 М50Б20+чип-ванус
Е39 М52Б25ТУ (с две цици за мачкане :))
здравейте,
нали има датчици за температура в купето, които се почистват от прах? Колега ги беше чистил неговите, за схеми не знам...
нали има датчици за температура в купето, които се почистват от прах? Колега ги беше чистил неговите, за схеми не знам...
- coupe112
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520iA
след преглед в сервиз се установи че до клапаните има сигнал от управлението,но те не затварят..с две думи моя проблем е от клапаните след 24 години работа са се предали 

THE WORLD IS YOURS
4 мнения
• Страница 1 от 1