Въпросче за инсталацията
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Въпросче за инсталацията
Колеги тия дни започнах да сглобявам пак но се изправих пред една лека дилема. Мотора както и инсталацията са М50 В25 без ванос. Обикновенно си записвам буксите за инсталацията коя къде беше ама тоя път мих коша и всичко отиде по дяволите. Та въпроса ми е трите букси които са под всмукателя, тая за маслото, другата която влиза в главата и третата която е за буксата във всмукателният колектор са еднакви. Имат номерчета на самите букси и ме интересува от къде мога да извадя инфо коя къде трябва да е. Трите са с номера 4,7,8
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: Въпросче за инсталацията
Или в тоя раздел не са останали много потребители или форума вече е станал доста "поучителен" 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Много не им разбирам там,но нищо не ми пречи да махна за 20-тина минутки един смукател и да ги проследя,снимам или какво там трябва
Само кажи дали на МБ0б25 ванус дали е същато кабеляк-букси и ако са еднаква,то след час ги имаш
Само кажи дали на МБ0б25 ванус дали е същато кабеляк-букси и ако са еднаква,то след час ги имаш

by ''kompleksa''
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
slavianko написа:Колеги тия дни започнах да сглобявам пак но се изправих пред една лека дилема. Мотора както и инсталацията са М50 В25 без ванос. Обикновенно си записвам буксите за инсталацията коя къде беше ама тоя път мих коша и всичко отиде по дяволите. Та въпроса ми е трите букси които са под всмукателя, тая за маслото, другата която влиза в главата и третата която е за буксата във всмукателният колектор са еднакви. Имат номерчета на самите букси и ме интересува от къде мога да извадя инфо коя къде трябва да е. Трите са с номера 4,7,8
Свали гумичките и виж цветовете на кабелите и ми ги кажи.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Честно да ти кажа не знам и аз дали са еднакви. Едната букса която трябва да е на датчика на главата я хванах коя е. Тя е с едно краче и там е ясно. Остава да разгадая коя е за всмукателя и коя за датчика на маслото. Мога да дам на мост окъсявайки я и ще разбера ама ме е страх и затова не смея и искам по цивилизован начин да разбера. Пък иначе няма смисъл да се сминат защото в основата на всяка букса си има номерче.ivan. написа:Много не им разбирам там,но нищо не ми пречи да махна за 20-тина минутки един смукател и да ги проследя,снимам или какво там трябва
slavianko написа:Честно да ти кажа не знам и аз дали са еднакви. Едната букса която трябва да е на датчика на главата я хванах коя е. Тя е с едно краче и там е ясно. Остава да разгадая коя е за всмукателя и коя за датчика на маслото. Мога да дам на мост окъсявайки я и ще разбера ама ме е страх и затова не смея и искам по цивилизован начин да разбера. Пък иначе няма смисъл да се сминат защото в основата на всяка букса си има номерче.ivan. написа:Много не им разбирам там,но нищо не ми пречи да махна за 20-тина минутки един смукател и да ги проследя,снимам или какво там трябва
виж цвета на кабелите де,Живко(змеят) ще ти помогне за другото

by ''kompleksa''
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
За маслото е лесна да я познаеш , едното и краче трява да дава верига на пин23 или 1 или 2 кой беше забравих на буксата на Х 20 кръглата.
единия отива в таблото за малслото другия в еку за темп... бял със син е за маслото , или син-виолетов
единия отива в таблото за малслото другия в еку за темп... бял със син е за маслото , или син-виолетов

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Утре сутринта още ще ги видя по цветове и ще драсна тукЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:За маслото е лесна да я познаеш , едното и краче трява да дава верига на пин23 или 1 или 2 кой беше забравих на буксата на Х 20 кръглата.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Едната букса е само с едно краче и един кабел и кабела е с цветове кафяво със зелено. Другата букса е с един кафяв и един кафяв с лилаво. А третата - с един кафяв и другия цвят и нещо като светло лилаво (клони към светло сиво).ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:slavianko написа:Колеги тия дни започнах да сглобявам пак но се изправих пред една лека дилема. Мотора както и инсталацията са М50 В25 без ванос. Обикновенно си записвам буксите за инсталацията коя къде беше ама тоя път мих коша и всичко отиде по дяволите. Та въпроса ми е трите букси които са под всмукателя, тая за маслото, другата която влиза в главата и третата която е за буксата във всмукателният колектор са еднакви. Имат номерчета на самите букси и ме интересува от къде мога да извадя инфо коя къде трябва да е. Трите са с номера 4,7,8
Свали гумичките и виж цветовете на кабелите и ми ги кажи.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Кафяв със зелено е тая за маслото.
Кафяв с виолетово е за таблото температура . закача се на вътрешния датчик към купето на главата.
3тия кабел е явно за колектора. Утре заран ще свалям един колектор и ще ги видя много много точно.
Кафяв с виолетово е за таблото температура . закача се на вътрешния датчик към купето на главата.
3тия кабел е явно за колектора. Утре заран ще свалям един колектор и ще ги видя много много точно.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Тая която е с един кабел /кафяв със зелено/ и аз подозирах че е за датчика за маслото понеже на датчика има само едено краче и беше логично. Щом и ти казваш значи смело го закачам там.ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Кафяв със зелено е тая за маслото.
Не рззбрах само за вторият кабел какво имаш в предвид под /кафяв с виолетово/ ? Единият кабел е кафяв другият целият виолетов или ??? Защото другата букса пък е с един кафяв и един кафяв със допълнителна виолетова чертичка.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Кафяв с виолетова черта е за температурата.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ясно и благодря за коетоЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Кафяв с виолетова черта е за температурата.

13 мнения
• Страница 1 от 1