Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM
Модератор: Технически модератори
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Възможно ли е АСК на Е34 да издържи над 310-330* NM
Митко Стоянов написа:Абе, бастун грешно изкривен, не те знам на кой си помогнал, ама като те гледам колко си зле и технически неграмотен си представям каква помощ си оказал. Къде си правя колата си е моя работа, и не виждам какво те засяга. Факт е, че не спирам да я развивам, а не стоя зад клавиатурата във форума и да се бия в гърдите колко теми съм пуснал. Не съм останал форума да ми прави колата, че да се възползвам от яките ти теми. Ще те помоля да се въздържаш от думички като "тъп" и прочее по мой адрес, защото се съмнявам да можеш да ми го кажеш в очите!!! А за "Извън темата" се обърка жестоко, ма с тоя мозък като на врабче ти е простено.zvetiko написа:Питай хората ,на които съм помогнал през годините или прочети темите ,които съм написал.Но си прекалено тъп да ги проумееш и затова пишеш глупости.
Ходи си до сервиза да ти правят колата,стой си в Извън Темата и не се бъркай в неща ,от които се нямаш понятие.
Edit: Ще се опитам да навия админите да те наградим с тиквен медал за особено големи заслуги
Ти не си в стояние да прецениш моята техническа грамотност- няма да ти кажа защо за да не нарушавам правилата на форума.

Но аз мога да преценя твоята- можеш да си купиш фар и да отидеш някъде да ти го монтират или да продадеш задно гърне и си дотук.Не знам защо се бъркаш навсякъде без да си имаш понятие от нищо

За думата "тъп" се извинявам заради нарушаването на добрият тон на форума,не заради друго,но подобно нещо като теб нямам спомен да е съществувало във форума,поне докато аз съм бил в него.

Edit:Знаеш ли колко ми пука за навивките ти.

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Мамин сладък технически Бог във всяко едно отношение, нямаш и най-малка представа за това колко си зле...Много хора тук ме познават, много добре знаят, че не говоря празни приказки, така че каквото и да лаеш ми е през оная работа. И понеже си гуру-то на техниката, затова друг ти сменя маторя... Няма кво повече да ми обесняваш, г-н технически гуру
Нямам спомен да съм те заплашвал, нямам и такова намерение, пък как ги приемаш ти нещата, си е лично твоя работа.

Нямам спомен да съм те заплашвал, нямам и такова намерение, пък как ги приемаш ти нещата, си е лично твоя работа.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Митко Стоянов написа:Мамин сладък технически Бог във всяко едно отношение, нямаш и най-малка представа за това колко си зле...Много хора тук ме познават, много добре знаят, че не говоря празни приказки, така че каквото и да лаеш ми е през оная работа. И понеже си гуру-то на техниката, затова друг ти сменя маторя... Няма кво повече да ми обесняваш, г-н технически гуру![]()
![]()
![]()
Очевидно има какво да ти обяснявам.

Не съм казвал ,че си ме заплашвал,само коментирах това ,че си щял да ми издействаш нещо от админите,но не го взех на сериозно.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Искам официално да заявя, че всякакви нападки на лична основа в раздела няма да бъдат толерирани.
Затова си има лични съобщения, никой не е длъжен да търпи всичко това, не сте малки деца, а се държите като такива.
От днес всяко едно мнение, което не е по темата ще бъде изтривано директно!
Затова си има лични съобщения, никой не е длъжен да търпи всичко това, не сте малки деца, а се държите като такива.
От днес всяко едно мнение, което не е по темата ще бъде изтривано директно!