Декоративен капак на двигателя - ТДС

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '94 525tdsA

Декоративен капак на двигателя - ТДС

Мнение от coresnet » 28 Май 2012, 20:29

Може да ви се стори малко смешна темата :D но понеже като купих колата бяха махнали двата пластмасови капака на мотора- си взех втора ръка. Е- за моя изненада капаците не пасват :shock: Доколкото успях да изровя снимки от нета- на повечето има някаква издутина която покрива ЕГР-а, при мен това го няма и капака е почти равен. Отделно от това предните два винта не пасват- разстоянието между тях е еднакво но самите планки на двигателя са по-напред отколкото идват дупките на капака :confused: Ето и две снимки ако някой може да ме светне за какво става дума:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Декоративен капак на двигателя - ТДС

Мнение от Zubcho » 29 Май 2012, 12:05

Да има разлика в капаците. Има 2 типа ЕГР от там и два типа капаци. Търси такива които ще ти паснат.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '94 525tdsA

Re: Декоративен капак на двигателя - ТДС

Мнение от coresnet » 29 Май 2012, 14:09

Zubcho написа:Да има разлика в капаците. Има 2 типа ЕГР от там и два типа капаци. Търси такива които ще ти паснат.

Еееехх не предполагах че е такава ситуацията... :confused: Тези са ми подарък, така че ще ги побългаря малко за да паснат тогава :D

Назад към E34