перката на климатика Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

перката на климатика Е34

Мнение от Stanchev » 24 Май 2006, 14:22

тая перка бачка само при работещ климатик или когато загрее повече двигателя без да е включен климатика почва да върти ? термостата ми е наред, виското също. радиатора има бая мушички - ще го карам на компресор, има и доста за изправяне от тези малките но ме е страх да не ги счупя. градско ми отива на 12:01 което не ме кефи :mhihi: Антифриза също е добър. Идейки нещо ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grunge_is_dead » 24 Май 2006, 15:43

до колкото знам , колега , тая ел. перка (на климатика) има 2 степени на работа едната като си бачка климата и другата ... която и да е спряна климата перката си върти за охлаждане на ДВГ-то .. при мен като ми замина виското, ел. перката си въртеше постоянно.. след като си оправих проблема с охлаждането ел.перката си въртеше само при пусната клима ... иначе незнам в големите жеги не съм обръщал внимание, но може да е нормално да си бачка на 2-рата степен на ел.перката :?: :roll:
Изображение
Is there another reason for your stain http://nirvana.bol.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 24 Май 2006, 18:42

тая ел перка я чувам само като включа климата. нещо датчик да е заминал? някой да знае къде какво да премеря ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kisshunter » 24 Май 2006, 19:29

от дясната страна на радиатора се намира датчика за тази перка .малко над височината на фара

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 24 Май 2006, 20:59

kisshunter написа:от дясната страна на радиатора се намира датчика за тази перка .малко над височината на фара

колега, знаеш ли каквъ показатели трябва да дава като го премеря с мултицет? или някакъв друг начин за замерване ? :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kisshunter » 24 Май 2006, 21:10

виж в autodata немога да ти кажа точно в момента се боря с схемата на климатика несхто неиска да се пуска

Назад към E34