перката на климатика Е34
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
перката на климатика Е34
тая перка бачка само при работещ климатик или когато загрее повече двигателя без да е включен климатика почва да върти ? термостата ми е наред, виското също. радиатора има бая мушички - ще го карам на компресор, има и доста за изправяне от тези малките но ме е страх да не ги счупя. градско ми отива на 12:01 което не ме кефи
Антифриза също е добър. Идейки нещо ?

- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
до колкото знам , колега , тая ел. перка (на климатика) има 2 степени на работа едната като си бачка климата и другата ... която и да е спряна климата перката си върти за охлаждане на ДВГ-то .. при мен като ми замина виското, ел. перката си въртеше постоянно.. след като си оправих проблема с охлаждането ел.перката си въртеше само при пусната клима ... иначе незнам в големите жеги не съм обръщал внимание, но може да е нормално да си бачка на 2-рата степен на ел.перката

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
тая ел перка я чувам само като включа климата. нещо датчик да е заминал? някой да знае къде какво да премеря ?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
kisshunter написа:от дясната страна на радиатора се намира датчика за тази перка .малко над височината на фара
колега, знаеш ли каквъ показатели трябва да дава като го премеря с мултицет? или някакъв друг начин за замерване ?

- kisshunter
- кандидат ентусиаст
-
виж в autodata немога да ти кажа точно в момента се боря с схемата на климатика несхто неиска да се пуска
6 мнения
• Страница 1 от 1