Една бързичка питанка за tds-a

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Една бързичка питанка за tds-a

Мнение от ivan_4ooo » 05 Яну 2012, 21:09

Първо за много години,живи,здрави и повече усмивки и по-малко ядове през новата година.А сега по темата-искам така ако някой има впечатления или знае нещо за автомобила viewtopic.php?f=46&t=267187 да сподели.Обявата май е от отдавна в сайта,но не съм сигурен.И основно се интересувам защото като си знам "късмета" с последните коли как все уцелвам кьоравото и затова се чудя дали ако се реша на тази дали ще са ок нещата.То ми е ясно,че не може да вземеш и да караш без да поглеждаш изобщо,не може да няма нещо примерно да доизкусуряване,ама пък да няма нещо от което да ми се плаче в последствие.Иначе съм решен да си имам едно комби,пък и това така някак си грабва ме,стига някой да не ме изпревари до февруари и да го вземе.Благодарим за вниманието!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Една бързичка питанка за tds-a

Мнение от cod-cdbp » 06 Яну 2012, 1:24

На мен ми харесва количката много, изглежда доста гледана, без никакви мунинги сериозни, продавача не е от скоро във форума и си е позната физиономия :mhihi:
Моето мнение е да я купуваш ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв
Мечтае да кара: Памела Андерсен
Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри

Мнение от dobromir » 06 Яну 2012, 1:48

И според мен колата е добра , но както винаги може да има дребни работи за дооправяне все пак не е първа младост :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 06 Яну 2012, 16:54

Докато беше тука собственика колата я засичах всеки ден мога да кажа че е мн. стегната ,визуално изглежда също мн. добре ,момчето се грижеше за нея,според мен си заслужава да се вземе! ;) :yes:
.........само дето е дизел ама щом такова си търсиш :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 06 Яну 2012, 17:11

аз пък ще кажа на колегата - недей чети какво ти пишат хората - вземи някой който разбира от коли, хубаво е да си вземеш човек, който разбира от дизел и да си вземеш ти решението. сега ще се почне едно спорене във форума дали тдс е смотан мотор или не е... дали тдс е лош мотор - направи си извода, че даже и опел го купиха, има го на е34, е36, е38, е39, опел омега ... и за другите не съм запознат :yes: успех с покупката :yes:
съветите които аз бих ти дал са следните - гледай да не мени обороти, когато е топла дали пали лесно, температурата и омасляване около турбото :yes:
не че и аз обичам много дизела, но колегата така е решил. лично мое мнение е е34 комби с газ-инжекцион :yes:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 06 Яну 2012, 21:22

В тази тема, колеги, става дума за една конкретна кола, а не за ТДС по принцип или за алтернативно дизелово гориво, имайте го предвид когато пишете нов отговор... :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 07 Яну 2012, 12:14

Отиди и огледай колата на място. От това, което съм забелязал във форума Лоурайдър е честен и коректен, така че не вярвам реално колата да е в различно от описаното състояние. Това комби и аз го гледам от известно време и наистина изглежда превъзходно. Успех!

Назад към E34