Метално капаче за бензин?
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Метално капаче за бензин?
KrasyEn4 написа:Николай Занчев написа:Капачето за бензина дето е ми е счупена пантата не самата панта а пластмасовия елемент,някой поправял ли го е и ако може да даде съвет как![]()
Прилагам и снимки
Ето няколко снимки да видиш как стана моето капаче
Мдам страхотен повод за гордост...

- KrasyEn4
- Потребител
-
- Кара: Е39 Touring
Е,щом ти се дават 30 лева за една панта ,дето след два дена и тя ще е дроб сарма-давай.Ама ай на бас ,че мойта ще векува , а тука още се умува кво може да се направи за капачката...срещу 30 лева цял калник ще си купя... 30 лева-тия сърца намат ли!?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
KrasyEn4 написа:Е,щом ти се дават 30 лева за една панта ,дето след два дена и тя ще е дроб сарма-давай.Ама ай на бас ,че мойта ще векува , а тука още се умува кво може да се направи за капачката...срещу 30 лева цял калник ще си купя... 30 лева-тия сърца намат ли!?
За твоя случай имаше един скеч на Тутурутка - http://vbox7.com/play:9f0fb8f1

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
KrasyEn4 написа:Е,щом ти се дават 30 лева за една панта ,дето след два дена и тя ще е дроб сарма-давай.Ама ай на бас ,че мойта ще векува , а тука още се умува кво може да се направи за капачката...срещу 30 лева цял калник ще си купя... 30 лева-тия сърца намат ли!?
Не се сърди,колегите са прави....сваляй тва говно и го направи както трябва-ръждите отсега са почнали да превземат територия,иначе ще векува,само духът и.....плътта е тленна

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
не знам защо се подигравате на колегата
имало ръжда е голяма работа намерил е лесен и евтин начин
според мен 30 лева си е кожодерство за тия щипки
имало ръжда е голяма работа намерил е лесен и евтин начин
според мен 30 лева си е кожодерство за тия щипки
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе колега какво се хабиш да даваш идеи?! Който има зор да си мисли решение на проблема...който не му стига акъла или ръцете му са в г*за да ходи да дава кинти по магазини и "майстори" и готово.Както обичам да казвам не се клати без да те бутат
Много добре си го направил иначе.Заводската панта за никакъв *** не става.Може да го мацнеш с някаква боя,че като дойде дъждовното време да не потече ръжда по боята

8.32
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Мен много ме радва вариянта на колегата. Моята пак се счупи и мисля, и аз да сглобявам една такава панта. С ръжда или без, той си преценява, но като идея е супер. Поздравления за практичното и евтино решение на този иначе толкова масов проблем при Е34.
БРАВО КОЛЕГА

БРАВО КОЛЕГА

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

Бе, 15, иди-дойди, ма 30 лв. да дадеш за две пластмасови пантички
Ей го и на броните щипките дето са отстрани, ще каже някой - купи си оригинални, ама при мене едната е побългарявана, от масивно парче пластмаса - никога няма да мръдне, оригиналната ми се счупи и ми висна бронята, та и аз съм правил временни побългарявания за постоянно... Има я и гледната точка, че караме бмв-та, не лади, ама я има и гледната точка, че живееме в България. И мене да ме бие парата, ше си купувам само оригинални части, ама като не ме, ше се надам да не съм вързан у ръцете... и така.

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах

- alchohol
- ентусиаст
-
Bavariqtamniska написа:Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах![]()
![]()

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
alchohol написа::smoke:Bavariqtamniska написа:Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах![]()
![]()
еее ти изтрепа рибата, или искаше да кажеш, че си на газ
точно това има в предвид

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
BENZINO VN написа:alchohol написа::smoke:Bavariqtamniska написа:Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах![]()
![]()
еее ти изтрепа рибата, или искаше да кажеш, че си на газ
точно това има в предвид
или просто винаги пълни до горе
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Ами тя и капачката на газта няма как да се счупи, не защото пълня до горе, просто гледам хич да не я пълня ха.
Извинявайте ама това е цигания! Моята я счупи някой мераклия и един колега от форума тук ги продава чисто нови по 15лв. От 2 год съм с нея и нямам ядове, ама като отворя не гледам ръжди. Ако нямате 15лв за панта, тогава за какво говорим? Колите трябва да се уважават малко. То е ясно, че всичко може да се побългари ама мен лично това ме побърква. Ентусиаст не значи да почнем да ковем с пирони по колата, а точно обратното. Извинявайте ама снимката ме потресе.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- alchohol
- ентусиаст
-
Аз също си взех нова панта, след много време правене и крепене на старата. Отивам в магазина и продавача ми вика 25лв., после каза 18, а като ми я даде свали на 15. Правете сметка колко струва тая пластмаса с малко метал по средата
. Ей, напълни се с терикати тая държава.
Свалям старата, слагам новата и о чудо, ми тя не държи, от задните уши изпуска. Пластината от някаква умряла пластмаса и изпуска при отваряне. Ядосах се и й изпрасках по една медна тел на всяко ухо, и сега държи, като за светочно. Ааааааа забравих да кажа, че на новата панта го нямаше обтегача. Така се били продавали, от старата трябвало да си го сваля
. Аман от боклуци.
Тая на колегата поне ще е вечна, хубаво си бях решил да измайсторя и аз една такава.
. Ей, напълни се с терикати тая държава.Свалям старата, слагам новата и о чудо, ми тя не държи, от задните уши изпуска. Пластината от някаква умряла пластмаса и изпуска при отваряне. Ядосах се и й изпрасках по една медна тел на всяко ухо, и сега държи, като за светочно. Ааааааа забравих да кажа, че на новата панта го нямаше обтегача. Така се били продавали, от старата трябвало да си го сваля
. Аман от боклуци.Тая на колегата поне ще е вечна, хубаво си бях решил да измайсторя и аз една такава.

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2