климатроник за е 34 вапрос

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

климатроник за е 34 вапрос

Мнение от dizelboy » 15 Фев 2006, 20:07

времее да се напънем мако и д аизнамерим литература за тия пусти климатроници :!: наи ве4е за е 34 идеята ми е следната които има вазможност да намерим как се изполва та я пущина когато натиснем коп4ето за прозорци крака каде трябва да духа е за такво нещо мие нужно защото моита ме изненадва секи път кое е оправленеито за клапите и кое им подава сигнал
когато татиснем ауто какво става и какво нестава напоследак пускам само на топло и от някои местенца запо4ва да дуууа студено след време се затварят клапите и пак сме на топло и само на топло някои колеги сам забелязал 4е средните 2 духалки които са в средата като натиснат коп4ето на 4ервено им духа и от 2 те топло при мен никога го немаше тва а само от едната от другата духа студено

та които има някакви картинки схеми на оправление и каквато и да е била илюстрована информация ще сам безкраино благодарен
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E38 730d
Мечтае да кара: E38 740i
Детайли за колата: E38 730d
4/2000

Мнение от VANOS » 15 Фев 2006, 22:04

и като допълнение - къде, по дяволите, е съпротивлението за степените на парното!
Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 16 Фев 2006, 0:16

VANOS написа:и като допълнение - къде, по дяволите, е съпротивлението за степените на парното!

хахаххахахахах до кракати на гаста кадетое то4но до коляното ти се пада махате кората и коит му рабира ще го види смисал 4е жи4каджите го знаят как изглежда и е там
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Фев 2006, 10:33

VANOS написа:и като допълнение - къде, по дяволите, е съпротивлението за степените на парното!

брат извиниме падасе от другата страна и изкам да ви кажа 4е никак нее малко сапротивлението на е 34 една голяма платка е около 30 самтима зака4е за една метална стоика

аз в4ера разглобихме колата и целия климатроник так4е които закъса ве4е знаем каде е проблема :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

И сега?

Мнение от Joro2004 » 18 Фев 2006, 14:47

Дизелбой, аз знам, че съпротивлението е от дясната страна на една метална шина. наричат я меч. Обаче открихте ли кои точно трнзистори дефектират? Ако знаем кои са ще ги сменим за жълти стотинки и проблема е решен.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grunge_is_dead » 20 Фев 2006, 7:43

то всеки мое даде фира дали от времето или пробив, мери всичко с мултицета :mhihi:
Изображение
Is there another reason for your stain http://nirvana.bol.bg

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 08 Мар 2006, 16:09

Заради тази платка ли вентилатора ми си работи когато си иска?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 08 Мар 2006, 17:33

Georgi написа:Заради тази платка ли вентилатора ми си работи когато си иска?

дам на карая и е зак4ен степения регулатор и понякога се закъсва леко и от там тругне сопре и така но се ремонтира нее никак скъпо
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34